Форум Рідного Міста

Найгірші фільми

Роман Голощук - 19-2-2008 у 22:23

Нову стрічку "Красуня і потвора" (The Hottie and the Nottie) за участю Періс Хілтон названо найгіршим фільмом за весь час існування кінематографа.
Такі результати голосування, в якому взяли участь користувачі найбільшого порталу, присвяченого кіно IMDB (The Internet Movie Database). Рейтинг фільму - 1.2 з 10 балів!
Варто відзначити, що за перший тиждень прокату картина, де Періс Хілтон також виступила виконавчим продюсером, зібрала рекордно низьку суму. За перші три дні після прем’єри фільму, 8 лютого, автори проекту заробили $23 000.
"Красуня і потвора" ризикує повторити долю попереднього фільму за участю Періс "Блондинка в шоколаді" (Pledge This), який також провалився в прокаті, повідомляє Pure People.
Українську прем’єру фільму Красуня і потвора заплановано на 28 лютого.

Джерело: http://novynar.com.ua/showbiz/20495

P.S. На цей фільм я точно не піду ;)
Цікаво, а які переглянуті фільми форумці вважають найгіршими?

Юрій Сєров - 24-2-2008 у 11:43

Ліндсей Логан не відстає від Періс :baddevil:
Цитата:

Ліндсей Лохан поставила рекорд на Золотій малині

Вручення премії Золота малина, що присуджується за сумнівні досягнення у сфері кінематографа відбулося в суботу, 23 лютого в Лос-Анджелесі

Найгіршим фільмом була визнана картина «Я знаю, хто убив мене» (I Know Who Killed Me) з Ліндсей Лохан.

Вона ж стала і найгіршою актрисою року. Найгіршим актором названий Еді Мерфі за роль в комедії «Прийом Норбіта" (Norbit).

Ці два фільми розділили між собою практично всі нагороди Золотої малини. З 14 номінацій їм не дісталася тільки одна - за найгірший пріквел або сиквел, яку отримав фільм «Черговий тато в таборі» (Daddy Day Camp) з Кьюбо Гудингом-молодшим.

Картина «Я знаю, хто убив мене» поставила новий рекорд за кількістю отриманих нагород. З дев'яти номінацій їй вдалося виграти у восьми. Окрім головного призу і призу найгіршій актрисі фільм відзначився найгіршим сценарієм, режисером, а також став найгіршим ремейком і отримав приз в новій номінації - Найгірший фільм в жанрі хоррор.
http://ua.korrespondent.net/showbiz/385174

Лауреати премії "Золота малина" - 2008

Роман Голощук - 22-2-2009 у 20:24

Найгіршим фільмом 2008 року в США за версією так званого Фонду "Золотої малини", став фільм "Секс-гуру". "Приз" за найгіршу головну чоловічу роль одержав актор Майк МАЙЕРС, що зіграв у цьому фільмі. "Секс-гуру", що з тріском провалився в прокаті, одержав "малину" також і за найгірший сценарій.
Звання найгіршої актриси року одержала П.ХІЛТОН за одну з головних ролей у фільмі "Красуня і потвора". Крім того, вона одержала "Золоту малину" і в номінації "Найгірша актриса другого плану" - цього разу за роль у фільмі "Генетична опера". Вона ж стала частиною і "найгіршої екранної пари".

Найгіршим актором другого плану цього року став Пірс БРОСНАН. "Малину" йому присудили за виконання ролі коханого героїні Мірил СТРІП у мюзиклі "Мамма Міа".
Титул найгіршого режисера року одержав німець Уве БОЛЛ, що зняв фільми "В ім`я короля: Історія облоги підземелля", "Тунельні щури 1968" і "Постал".
У номінації "найгірший рімейк, плагіат або сіквел" переміг "Індіана Джонс, або Королівство кришталевого черепа".

“Золота малина" присуджується щорічно, починаючи з 1981 року. Номінанти на премію визначаються голосуванням 687 членів "Фонду Золотої малини", що проживають у 45 штатах Америки і 19 інших країнах світу. За всю історію "Золотої малини" лише декілька лауреатів згодилися одержати приз особисто в руки.

Джерело: http://www.unian.net/ukr/news/news-302124.html

Ганна Каптур - 24-12-2009 у 23:34

особисто я вважаю, що всі фільми кшталту "Найкращий фільм", "Наречена за будь яку ціну", "Лопухи" та ін. Мають бай дефолт отримувати золоту малину. Прямо в день прем"єри