Форум Рідного Міста

Цікаве рішення - про бюджетний автозвук

Рост - 29-2-2008 у 02:21

Думає, багатьом буде корисно ознайомитись: нова робота моєї студії

Юрій Сенюк - 25-3-2008 у 19:11

Банальна самореклама з використанням модераторського становища .:lol:

Рост - 25-3-2008 у 22:59

Та ви шо? Це ж треба? Та ще й банальна! Ой-йо-йой...
Шановний Юрію. Ця робота дійсно цікава, навіть московські студії переймають досвід, не кажучи про те, що в Україні подібного ніхто досі не зробив. Це раз. Два - як ви могли помітити, ніхто на ФоРуМі не виступає проти реклами, якщо той, хто рекламується, є активним учасником життя ФоРуМу, його дописи (рекламні в тому числі) приносять користь спільноті. Звісно, якщо людина просто прийшла на ФоРуМ прорекламуватися, це не вітається.
Отже, що так не подобається Вам - можна конкретніше?

Юрій Сенюк - 26-3-2008 у 18:58

Розміщення рекламних оголошень в усіх розділах Форуму крім розділу "Рекламні оголошення" без погодження з Адміністрацією забороняється. :lol:

Юрій Сенюк - 26-3-2008 у 19:18

Цитата:
Оригінальне повідомлення від РостОтже, що так не подобається Вам - можна конкретніше?

Бачу по реакції , що моє зауваження зачепило Вас за живе . Тема без сумніву цікава , тим більше , що навіть московські студії переймають досвід, не кажучи про те, що в Україні подібного ніхто досі не зробив. Проте подача теми з посиланням на автора теми і одночасно виробника продукції чи надавача послуги є прямою рекламою , а закон один для всіх .

Рост - 28-3-2008 у 09:49

Якщо би тема була: "встановлюю акустичні системи, звертатися за телефоном..." - очевидно, реклама, і місце їй у рекламному розділі. Але посилання на цю статтю носить в значно більшій мірі інформаційний характер. І саме цю мету, донести цікаву інформацію до читачів, переслідувала публікація саме в цьому розділі. До якого тема, власне, і відноситься.
Про що б згадати з недавніх... Наприклад, була тема про моддинг комп'ютерів, яка теж являла собою рекламу, але була цікавою для читачів, тому і залишилася там, де її розмістив автор, в комп`ютерній тематиці. Так що модераторське становище тут ні при чому, мій любий друже.

Юрій Сенюк - 28-3-2008 у 19:14

Я думаю , що нам слід закінчити дискусію на цю тему , тому , що це ні до чого не приведе - кожен з нас залишиться при своїй думці . А на рахунок Вашої статті - розробка вище описаної аудіосистеми - Ваша оригінальна ідея ?