Форум Рідного Міста

Гурт "Анна" презентуватиме у Львові альбом "Карматреш"

Юрій Сєров - 6-3-2008 у 18:15

Новий альбом "Карматреш" презентуватиме цієї неділі, 9 березня, у львівському клубі "Далі" гурт "Анна" (попердньо планували в Романтику). Аудіореліз, що вийшов накладом у дві тисячі примірників, гурт "виношував" більше двох років. Його запис став можливим після того, як у 2006 році "Анна" здобула гран-прі на фестивалі "Тарас Бульба". Після цього хлопці змогли записати диск у Києві безкоштовно.

Як повідомив сьогодні, 6 березня, під час прес-конференції вокаліст гурту "Анна" Віктор Новосьолов, на львівському концерті шанувальники команди зможуть почути пісні з нового диску лише у живому виконанні. Сам альбом з’явиться у продажу дещо пізніше - з 15 березня. До нього увійшло дванадцять треків. Здебільшого, це найбільш відомі пісні команди, однак серед них є дві нові.

На підтримку "Карматреш" "Анна" планує тур Україною, який охопить двадцять міст. Зокрема, у десятьох з них, в тому числі і у Львові разом з "Анною" на концертах виступатиме група "Тол".

Початок концерту 19:00
А за кілька годин до мегапрезентації альбому "КАРМАТРЕШ" у Львові, о 13:00, група АННА зустрінеться з своїми шанувальниками у магазині МЕЛОМАН, що на Гнатюка.