Форум Рідного Міста

Нагородження володарів грантів Президента України

Роман Голощук - 17-4-2008 у 13:12

Вчора (16 квітня) заступник Глави Секретаріату Президента України Оксана Слюсаренко та Міністр у справах сім'ї, молоді та спорту Юрій Павленко зустрілись з володарями грантів Президента України для обдарованої молоді на 2007–2008 роки.

Заступник Глави президентського Секретаріату запевнила, що підтримка талановитої молоді є визначальним і важливим завданням Президента. «Глава держави приділяє особливу увагу питанням розвитку молоді», – підкреслила Оксана Слюсаренко, зауваживши, що окрім президентських грантів існує ціла низка інших ініціатив Президента, спрямованих на підтримку молодих обдарованих українців.

За словами Юрія Павленка, Міністерство у справах сім'ї, молоді та спорту одним із пріоритетів своєї діяльності визначило підтримку талановитої молоді. Серед форм такої підтримки – призначення щорічних грантів Президента України для обдарованої молоді.

Довідка: Грант Президента України для обдарованої молоді – це фінансова підтримка державою, що надається з метою реалізації соціально значущих творчих проектів у соціальній та гуманітарній сфері. Грант може одержати громадянин України віком до 35 років. Для одержання гранту претендент не пізніше 15 травня року, що передує року виплати гранта, подає до Міністерства у справах сім'ї, молоді та спорту заявку, до якої додається пакет відповідних документів. Максимальний розмір кожного гранту не може перевищувати 75 тис. гривень.

Щороку присуджується 60 грантів Президента для обдарованої молоді.

Джерело: http://www.president.gov.ua/news/9669.html

P.S. Я та Юрій Сєров також були присутні на цьому заході, оскільки отримали грант Президента для обдарованої молоді у 2006 році. Приємно вразили подарунки - позолочений годиник від Президента України та книжка з нарисами Історії України. Фото урочистості докладу пізніше.

Demyan - 17-4-2008 у 14:12

ото твже всі піаряться як можна..чесно вже надоїли ті гранти, краща людина, шляхетна родина....

Юрій Сєров - 17-4-2008 у 14:17

Та при чому тут піаряться? :rolleyes: Гранти не дають для ПіаРу.
Якщо Ви молода людина, займаєтеся наукою і хочете провести якесь дослідження, реалізувати проект, а Президент Вам трохи допоможе у цьому матеріально - то що тут поганого?

Demyan - 17-4-2008 у 14:49

В тому то і справа тут президент там пінчук там садовий там ще хтось...що це не піар? треба усвідомиит глибше, а не - дають то дають. Арифметика проста той хто отримає грант буде голосувати і підтримувати і всі його родичі близькі друзі сусіди ...того хто дав.

А щодо прикладу доцільності наприклад:
Дали недавно в тому "шоу пінчук" хлопцеві (Луценко) якому 16 років машину і права. Він не має батьків (не хочу описувати) але питання а за що йому утримувати цю машину? бензин? ремонт? аварії? страховки? тех огляди? .....про це ніхто не думає...але у всіх односельчан мабуть думка Луценко і Пінчук - УРА! Молодці!.
Так само і з президентом.....а в кого закриті очі :cool: я не винуватий...хоча б порахуйте скільки в тих розмаовах звучить слово Президент, Секретаріат Президента, президент .....президент..президент....

Роман Голощук - 17-4-2008 у 15:42

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Demyan
... Арифметика проста той хто отримає грант буде голосувати і підтримувати і всі його родичі близькі друзі сусіди ...того хто дав...


Можливо ті хто дають гранти так вважають, може й інші цілі переслідують - але я запевнюю, що на мій політичній вибір грант не вплинув ;)

І мороки з оформленням гранту, з надходженнями грошей, із звітами і т.д. було багато.

Роман Голощук - 18-4-2008 у 10:18

Після вручення нагород міністр Павленко пожартував, сказавши, що місяць не митиме руку, адже з такою кількістю молодих розумних людей він ще ніколи не вітався :)

Роман Голощук - 22-4-2008 у 13:21

А ось фото з нагородження. "Молоді і обдаровані" це: Роман Голощук, Юра Сєров та Оксана Пасічник :)

Андрій Пелещишин - 22-4-2008 у 20:28

Ти би краще фотку годинника кинув сюди :)

Богдана Курилюк - 23-4-2008 у 08:13

Молодці!

Роман Голощук - 23-4-2008 у 14:07

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Андрій Пелещишин
Ти би краще фотку годинника кинув сюди :)


Та без проблем ;-)
Ось яку "цяцьку" від Президента України нам презентували за виконання гранту.