Форум Рідного Міста

А хто Black & Decker-ом у Львові займається?

Рост - 17-4-2008 у 23:07

Цікавлять міні-мийки. А то кірхер дюже вже дорогий, років 3 окупатися буде. Ну а Black & Decker теж ніби не ліва фірма, а мийки її відчутно дешевші.

Nazar - 18-4-2008 у 10:26

Зі всієї поваги до пана Блека в купі з паном Деккером мушу тебе розчарувати у сегменті міні мийок. Річ в тому, що вони роблять виключно побутовий інструмент цього сегменту для дуууууже нечастого використання.
А можна поцікавитись для яких потреб ти шукаєш мінімийку, і тоді я тобі більш детально розповім та порекомендую що шукати і скільки то має коштувати.
Кьорхєри також бувають блеківського цінового сегменту і такоїж "дуже побутової" якості.

Nazar - 18-4-2008 у 17:17

А, ще трішки, поки пам'ятаю. Компанія "Блек енд Деккер" не завозить очисників високого тиску на Україну. І їх (очисники) навіть не в Китаї роблять. Їх якась італійська фірма постачає, викупивши написання бренду БД. Колись Еско пробувала постачати у мережеві маркети, але закинула ту справу і тепер "Чистий світ" їх возить.
Ще аналогічного діапазону/якості Бош може бути - в межах 700 грн. роздрібної ціни.

Рост - 18-4-2008 у 18:33

О, дякую.
Взагалі потребую міні-мийку машину мити. Втомило неякісне обслуговування на мийках, а за це ще й 30-40 грн заплатити треба. Разу такого не було, щоб мені нормально машину помили. А ще черги постійні на більш-менш людських мийках. Коротше кажучи, мені значно простіше потратити 15-20 хвилин біля гаражу і все зробити самому. А ще іноді клієнти заїжджають на не дуже чистих машинах, то можна з них хоча би грязюку здути. Або в процесі роботи машина запилючиться, бо часто буває багато шліфування, а з шліфмашинки навіть при наявності пилососа 5-10% пилюки в атмосферу тікає. То незручно віддавати запилючену машину.
Кількість помиву - за потребою, не більше, думаю, як декілька раз на тиждень. І обов`язкова вимога - щоб мийка сама брала воду з каністри. Тобто, щоб не вимагала для роботи тиску на вході. По можливості недорога, але більш-менш надійна.