Форум Рідного Міста

Велосипед для дитини 4-х років і більше

Андрій Пелещишин - 29-4-2008 у 17:35

Хочу купити малому велосипед. 4 з половиною роки.
Поділіться досвідом, порадами і тп.

Олексій Мачехін - 10-8-2008 у 11:56

А він уміє кататись? В принципі у цьому віці вже на двоколісному можна їздити.

Нещодавно моєму купили велосипед з допоміжними коліщатками, вони поламались через тиждень. До того ж велосипед чомусь дуже важкий. Очевидно, для рами використаний неякісний метал.

Словом, раджу підбирати за вагою і міцністю. Якщо тобі руками вдасться відігнути допоміжне колесо, маси дтини на повороті вистачить для цього поготів.

Павло Жежнич - 10-8-2008 у 12:35

Напевно ліпше вчити дитину зразу на двоколісному, бо допоміжні коліщата тільки заважають (пам'ятаю зі свого дитинства).

Андрій Пелещишин - 10-8-2008 у 17:20

Ну значить було так.
Після повідомлення в темі купив я малому велосипед. Не знаю, може десь і є вибір, але там де я дивився, вибору не було. А ходити по спортивних магазинах у мене не було часу, плюс - підозрюю, для малих там нема нічого.
У результаті купив за двісті з чимось гривень стандарний китайський велопром. Якість погана - дуже важкий (певно та ж модель, що у Олексія). Колеса 16 дюймів. Треба було брати 14 дюймів.
Дві поїздки з боковими колесами переконали мене, що якщо я хочу, щоби мій син не навчився їздити і привчився до халяви, то вони потрібні.
Тому я їх відкрутив.
Було важко. Два місяці (раз на тиждень) фактично я з ним бігав по площадці і або підтримував або рятував від падіння. А його одногрупники по садку гордо шкробали на 4-х колесах.
Зараз він його освоїв і фактично їздить самостійно, літає мимо шкрябунів :) .
Якби взяв 14-дюймовий, було би легше.