Форум Рідного Міста

Продаж GTA IV принесла її творцям 500 млн. у.є. за перший тиждень продажів...

Agent86 - 9-5-2008 у 00:45

08.05.08
За словами представників ігрового видавництва Take Two Interactive за тиждень з початку продажів четвертої частини гри Grand Theft Auto було продано понад шість мільйонів копій, що принесло її творцям близько 500 мільйонів доларів США, повідомляє Reuters. Варто додати, що протягом перших тижнів розробники гри - студія Rockstar Games - обіцяли реалізувати як мінімум мільйон копій GTA IV. Вийшло ушестеро більше.

Отже, GTA IV побила безліч рекордів як у ігровий, така і в кіноіндустрії. Так, досі грою, що принесла найбільший прибуток протягом одного тижня, вважалася третя частина Halo, що вийшла в світ восени минулого року. За сім днів з моменту релізу гра принесла корпорації Microsoft близько 300 мільйонів доларів США. Що ж до кінобізнесу, то рекорд у цій сфері належить фільму "Пірати Карибського моря 3", тижневий показ якого приніс у скарбничку творців 406 мільйонів.

Нагадую, що четверта частина гри Grand Theft Auto вийшла в світ 29 квітня 2008р. у версіях для приставок Xbox 360 та PlayStation 3.

compulenta.ru