Форум Рідного Міста

Анонсована гра DOOM 4

Agent86 - 9-5-2008 у 01:03

Компанія id Software оголосила про початок робіт над четвертою серією легендарної гри DOOM і відкрила цілий список вакансій для розробників. На даний момент нічого не відомо про те, що буде представляти собою гра, є тільки список вакансій з якого слідує, що компанії потрібні: художники, аніматори та програмісти ігрової логіки.

Є підстави припускати, що для нової гри id Software використає движок id Tech 5 (Rage), хоча що ніяких конкретних даних немає.

Перша гра серії Doom побачила світ у 1993 року, і її одразу було названо технологічним проривом для всієї ігровий галузі, хоча, слід сказати, перша гра була радше демонстрацією технічних можливостей: з образотворчого погляду Doom II (1994 рік) був набагато кращим, ніж першу гру. Так чи інакше, але і через багато років інсайдери ігрової галузі називали Doom кращою грою всіх часів та народів.

Ще через 10 років, у 2004 році id Software випустила Doom III, сіквел, радикально відрізняється від у перших двох: якщо Doom I-II були ураганними бойовиками, то Doom III більше був survival horror. З завданням перелякати гравця до смерті розробники гри впоралися на відмінно.

Чи буде Doom 4 так само успішним, покаже тільки час.