Форум Рідного Міста

Третій сервіс-пак для Windows ХР провокує збої на ПК

Agent86 - 12-5-2008 у 23:08

Користувачі Windows ХР скаржаться на те, що третій сервіс-пак для цьої ОС створює численні проблеми.

Пакет оновлень SP3 для Windows ХР почав поставлятися фірмам-виробникам комплектного устаткування та великим корпоративним замовникам минулого місяця. Через систему Windows Update і сайт Microsoft Download Center корпорація планувала розпочати поширення сервис-пака два тижні тому, однак у останню мить у ньому були виявлені проблеми. Як виявилося, сервис-пак містив помилки, що призводять до несумісності із продуктом Microsoft Dynamics Retail Management System (RMS). У результаті Microsoft довелося відкласти поставки сервіс-пака.

З минулого тижня виправлений пакет SP3 для Windows ХР все-таки потрапив у систему Windows Update, відразу ж після цього, у Microsoft почали надходити скарги те що, що апдейт провокує численні проблеми. Користувачі, відзначають труднощі під час роботи із зовнішніми жорсткими дисками, несподівані перезавантаження та збої. У багатьох випадках після інсталяції сервіс-пака користувачі взагалі не змогли завантажити операційну систему.

За повідомленням ComputerWorld, найчастіше збої після установки третього сервіс-пака для Windows ХР виникають на комп'ютерах, обладнаних процесорами AMD. З іншого боку, з проблемами можуть зіштовхнутися користувачі, в ПК яких застосовується материнська плата Asus A8N32-SLI Deluxe. Корпорація Microsoft ситуацію офіційно поки що не коментує.

Слід зазначити, основні зміни у SP3 для Windows ХР пов'язані з безпекою. До складу пакета входять всі раніше випущені патчі, криптографічний модуль для захисту ядра, новий механізм активації, і також компоненти, необхідні для роботи систем Microsoft System Center Configuration Manager 2007 і Windows Live OneCare.

джерело http://www.compulenta.ru