Форум Рідного Міста

У Києві пройде міжнародний саміт з ІT- технологій

Agent86 - 15-5-2008 у 21:21

Міжнародний саміт з ІT- технологій SEEDCAMP, метою якого є стимулювання розвитку сектора інформаційних технологій, пройде в Києві 21-22 травня.

На даний момент свою участь у саміті в якості експертів та інвесторів підтвердили : Art Leyzerovіch (Product Manager, Google), Gene Sokolov (Engіneerіng Manager, Google), Jennіfer Trelewіcz (Dіrector of Engіneerіng, Google Росія).

У рамках Seedcamp Eastern Europe 20 молодих команд представлять свої Інтернет- проекти іноземним інвесторам та експертам. У результаті буде обрано 3 команди- переможниці, які візьмуть участь у тижні Seedcamp, що пройде восени в Лондоні, де кращі команди одержать стартові інвестиції в розмірі 50 000 Євро.

Також деякі з команд зможуть укласти домовленості про інвестиції у свої компанії прямо в Києві, за підсумками Seedcamp Eastern Europe, а також матимуть унікальну можливість обміну досвідом із кращими ІT- спеціалістами, фінансистами та менеджерами із усього світу.

На даний момент прийом заявок на участь в Seedcamp Eastern Europe відкритий і доступний за адресою: http://www.seedcamp.com.ua/apply_application.htm.

У 2007 році найбільші британські інвестиційні компанії провели дебютний міжнародний саміт SEEDCAMP в Англії. Захід проводився з 3 до 7 вересня в Лондонському Імперіал Коледжі й мав на меті стимулювати розвиток сектора інформаційних технологій в особі молодих підприємців із усього світу.

Так як захід став дуже успішним, засновник міжнародного саміту, британська інвестиційна компанія Іndex Ventures, вирішила провести SEEDCAMP Eastern Europe в Україні - країні з наростаючими євро-інтеграційними процесами та високою динамікою розвитку інформаційних технологій.

джерело: http://www.ua-admin.com
За матеріалами: http://ua.korrespondent.net