Форум Рідного Міста

Рекордна сума компенсації - 234 млн. $

Agent86 - 15-5-2008 у 22:01

Популярний он-лайн-сервіс Myspace встановив судовий рекорд, відсудив у відомих спамерів 234 мільйони доларів. Тепер Сенфорда Уоллеса на прізвисько «Король спаму» і Волтера Райнса очікують певні витрати.

За повідомленням AP, обидва відповідача по справі до суду не з'явилися, що незавадило служителям закону призначити міру покарання. За словами представників Myspace, навіть тоді, якщо компенсацію не погасять, рішення влади розцінюється компанією, як велика перемога боротьби зі спамом. Керівник відділу захисту інформаціії Myspace Хеманшу Нігам вважає, що тепер громадяни, зацікавлені у розсилці такого роду листів, подумають двічі перед тим, як це зробити.

Нагадаємо, у 90-х роках компанія Уоллеса Cyber Promotions розсилала до 30 мільйонів спам-листів щодня. У 1997 року за свою успішну діяльність в інтернеті Уоллес удостоївся Шнобелівської премії, жартівливого аналога серйозної нагороди, яка присуджується за сумнівні досягнення у тій чи іншій області. Однак на цей час місцезнаходження двох найбільших виробників спаму невідоме.

джерело: http://samouchka.net/