Форум Рідного Міста

Portmone.com пропонує українським Інтернет порталам унікальний сервіс.

Agent86 - 16-5-2008 у 21:17

Вбудовування сервісу поповнення мобільних телефонів в Інтернет-сайти - тепер крім традиційного сервісу відправки SMS повідомлень, клієнтам пропонується безпечно поповнювати свій телефон в режимі он-лайн платіжними картами Visa і Mastercard.

Міжбанківська система електронної доставки та оплати рахунків Portmone.com пропонує унікальний сервіс поповнення рахунків мобільних телефонів для інформаційних ресурсів та Інтернет-порталів.

Цей сервіс дозволяє поповнювати рахунок українських мобільних операторів на довільну суму через Інтернет за допомогою платіжних карт Visa і Mastercard без комісії й абонплати. Сервіс реалізований у вигляді простого зрозумілого меню. Для поповнення рахунку слід вказати номер мобільного телефону, суму поповнення і реквізити платіжної карти.

Переваги використання сервісу поповнення мобільних телефонів для Інтенет-ресурсів:
• збільшення відвідин сайту за допомогою нового унікального сервісу.
• дозволяє націлювати рекламу рекламодавців клієнтам що можуть і вміють розплачуватися платіжними картами (не просто відвідувачі а справді покупці), тобто це додатковий плюс для рекламодавців.
• простота інтеграції на свій сайт зі своїми дизайном і розміщенням цільвої реклами

Докладніше про даний сервіс і можливості його інтеграції на свій сайт див. на сторінці.

P.S. я вирішив перевірити, і поповнив свій моб. телефон на 10грн., дуже просто і швидко і за 2 хв гроші вже були на рахунку.

джерело