Форум Рідного Міста

Представлений перший в Україні портал рейтингів інтернет.

Agent86 - 20-5-2008 у 07:06

Новий інтернет-портал RATE1 (http://www.rate1.com.ua/) – це бібліотека рейтингів. Ресурс є інформаційним майданчиком компанії «Перша рейтингова система», що спеціалізується на проведенні соціологічних і маркетингових досліджень. На порталі щодня з'являються нові результати телефонних опитувань, із якими можна ознайомитися безкоштовно. Переважно це дослідження маркетингових чи електоральних переваг, і навіть суспільно значимих подій і процесів. Дослідження «Першої рейтингової системи», представлені на порталі, проводяться з повним дотриманням визнаних методик телефонного інтерв'ювання за допомогою системи САТІ.

Крім власних досліджень «Першої рейтингової системи» на RATE1 (http://www.rate1.com.ua/) щодня з'являються рейтинги із всьому світі. Портал збирає з першоджерел і класифікує по тематичним напрямам результати українських і світових досліджень, так чи інакше пов"язаних з рейтингами, лідерством і відставанням, переможцями і переможеними. На сторінки RATE1 (http://www.rate1.com.ua/) потрапляють лише рейтинги, засновані на прозорих та визнаних економічних, статистичних і соціологічних методах.

«Перша рейтингова система» проводить тематичні дослідження з певною періодичністю, завдяки чому результати можна буде порівнювати у динаміці по часу. Усі результати досліджень суспільної думки подано у двох зрізах – по статі і по віку.

Портал пропонує користувачам низку корисних функцій: розсилку матеріалів, RSS-подписку, експорт графіків на інші сайти, розширений пошук на ресурсі. RATE1 (http://www.rate1.com.ua/) подає інформацію без коментарів і інтерпретацій. Поле для аналітики і міркувань представлене на сайті блогами експертів. Аналіз даних – прерогатива кожного користувача.

джерело http://ain.com.ua/

Ярема П. - 20-5-2008 у 08:41

Надіє, хлопчина відвалив кавалок роботи - переклав новину :baddevil:

Надія Баловсяк - 20-5-2008 у 09:10

эт мне?
а, аин.
ну-ну


журналістке око (людини яка на жаль майже не працює з укр мовою. ну панові Яремі то дууууже добре відомо. аж занадто) виловило от що:

- рейтинги із всьому світі
- система», що спеціалізується

про з / із --мовчу.

чи то краще робити роботу абияк аби було перекладене? та будь-ласка. вирішувати супер-адмінові Андрійку.