Форум Рідного Міста

Продукція ЕМВЕЙ - хто що знає?

Марія Вибранівська - 23-5-2008 у 08:42

Хто знайомий з продукцією ЕМВЕЙ?
Кажуть, що вона абсолютно екологічно чиста. Не викликає алергії, ну, словом, можна її чуть не до борщу давати - не зашкодить.
Хто що може сказати з цього приводу?
Мене не цікавить принцип їхньої піраміди, мене цікавить виключно якість продукції (особливо пральних порошків, побутової хімії. Маю вдома алергетика, реакція на звичні пральні порошки досить різка, Треба шукати якийсь вихід).

Рост - 23-5-2008 у 10:17

Ну це теж хімія, тому ніхто не скаже, як буде ваш алергетик реагувати на неї. Єдиний спосіб - це купити і спробувати. Тому що приватної хімічної лабораторії ні в кого з нас нема, щоб підтвердити, чи спростувати можливість додавання цих продуктів до борщу :)

Остап Шумин - 23-5-2008 у 11:06

Знайомий займався емвеєм, за його словами алергетики були задоволені. Але Ви певно краще за мене знаєте, як важко боротися з проявами алергії. Пробуйте, алергія алергії не рівна.

Соломія Федушко - 13-9-2010 у 21:25

Мушу сказати своє "ФЕ"! Оскільки, користувалась продукцією і ДУЖЕ незадоволена! Мило викликає алергію, а засоби догляду за волоссям - сприяють до звикання і вже дуже важко перейти на якісь інші. І не вірю я в ті казочки про " абсолютно екологічно чисту продукцію"! :mad:

Ольга Косовська - 14-9-2010 у 07:06

мені теж продукція від емвей не подобається. Від зубної пасти мене ясна болять тай колір зубів жовтішає, дезодорант........зовсім не той ефект що від свичайних з хімією )))) Тай запахи мені не подобаються, для мене краще взяти порошок іншої фірми і ополіскувач, і якість не гірша і аромат задовільняє.

Demyan - 14-9-2010 у 07:41

не підтримую їх - один раз подарували крем після гоління - після нього висипало, але то кожному своєм...непамятаю чи то емвей було але колись в україні жінка купила помаду і порізала губи там були якесь шкло чи ще щось...суд виграла здається....але точно не памятаю чи то було емвей.

Юрій Ришковець - 14-9-2010 у 08:55

1. Зубна паста погано піниться. Враження не дуже добре.
2. Якщо рідину для миття посуди розчинити за їхньою пропорцією, то вона погано піниться, і як наслідок погано змиває жири. Звідси твердження, що їхня 1 банка рідини для миття посуди заміняє 7 чи 8 звичайних рідин для миття посуди - обман.
3. Рідина для миття ванни також не дала якісного ефекту.

P.S. Слід зазначити, що ціна на товари цієї фірми КУСАЄТЬСЯ

Галина Лев - 14-9-2010 у 13:53

Вчора взяла у них вітаміни групи В. Буде результат, повідомлю. Америкоси по тій справі наче передовики. Як проясниться в очах і в голові, буде люкс.

Соломія Федушко - 14-9-2010 у 20:51

Цитата: Початково розміщене учасником Юрій Ришковець  

P.S. Слід зазначити, що ціна на товари цієї фірми КУСАЄТЬСЯ

Угу, і то в декілька раз кусучіші...

Hanor Narasson - 14-9-2010 у 21:26

Відносно "піниться - не піниться", то не все так однозначно. Обильна піна виникає, якщо великий вміст поверхнево-активних речовин. Якщо для рідини для миття посуди високий вміст ПАР - непогано, то для зубної пасти, мила, шампуню - не завжди. Можна так вичистити зуби "аж по самі гланди":baddevil:

Соломія Федушко - 14-9-2010 у 21:50

Цитата: Початково розміщене учасником Hanor Narasson  
Можна так вичистити зуби "аж по самі гланди":baddevil:

Це цілком реально.
Я була глядачем такого досліду, "фінта" розповсюджувальників цієї продукції.
Брали дві банки з холодною водою і зеленкою. В одну банку сиплять пральний порошок марки "Аріель", а в другу емвеївський. І знаєте, що? Й справді через деякий час (точно не пригадую десь до години часу), де сипали емвеївський порошок, то вода стала прозорою і чистою. А ось в другій банці - каламутна, всій порошок впав в осад. І, типу, висновок, ось бачте всій цей осад на вашому одязі залишається, а ось наш порошок!!! не викличе алергії, бо розчиняється. А тепер, важко уявити, який склад має бути, щоб так швидко очистити воду??? І невже ТІЛЬКИ натуральні екологічно чисті складники, які виготовлені на основі, здається кукурудзи чи ще чогось, такі чудеса роблять....

Юрій Сєров - 14-9-2010 у 21:57

Цитата:
Брали дві банки з холодною водою і зеленкою. В одну банку сиплять пральний порошок марки "Аріель", а в другу емвеївський. І знаєте, що? Й справді через деякий час (точно не пригадую десь до години часу), де сипали емвеївський порошок, то вода стала прозорою і чисто. А ось в другій банці - каламутна, всій порошок впав в осад. І типу висновок, ось бачте всій цей осад на вашому одязі залишається, а ось наш порошок! не викличе алергії, бо розчиняється. А тепер, важко уявити, який склад має бути, щоб так швидко очистити воду??? І невже ТІЛЬКИ натуральні екологічно чисті складники, які виготовлені на основі, здається кукурудзи чи ще чогось, такі чудеса роблять....

Також таке бачив.
На основі буряка здається. Важко повірити.

Галина Лев - 15-9-2010 у 16:42

Щодо поверхневих речовин у рідині для миття посуду: ми ж їх потім їмо... То теж не конче добре.

Ярина Швець - 15-9-2010 у 21:03

Справді шампуні і антиперспіранти там не дуже хороші, але купила нещодавно засіб для виведення різного роду плям, то дуже задоволена...але можу тільки уявити, скільки ж там хімії є!!!

Галина Лев - 15-9-2010 у 21:59

Моя мама трохи рідини для посуду з метою експерименту ляпала до вазонків. Живі.

Hanor Narasson - 16-9-2010 у 13:15

Знаєте, кум ухитрився одного разу зранку 1 січня впотемках опохмелитися маскою для волосся ("яка зволоч занесла то з ванни до кухні!!!":mad: ). З одного разу не зашкодило.:saint: Навіть помогло. Голова просвітліла на протязі 10 хвилин, проведених "у пана Едзя":yawn: Але похмелятися так кожного разу, так само, як і підливати тою рідиною квіти, я б не радив.:lol:

Ігор Домін - 15-11-2010 у 22:32

амвей - це маркетинговий бізнес, що працює в Україні дуже давно. але їхня політика змінилась в гіршому напрямку щодо якості продукції. раніше акцент робився на те, що всі товари дуже концентровані, тому не треба багато купляти, вистачить 2 кг прального порошку на рік чи одного тюбіка зубної пасти, сильні відбілювачі та миючі засоби працюють бездоганно і довго і т.д. це було дійсно так. перевіряв. але. це були 90-ті роки. хто наважиться заплатити за пральний порошок в 10 разів більше ніж за галу чи аріель? хто повірить, що можна розтягнути зубну пасту на півроку? та ще дати за неї 15 долларів. такий товар не мав майбутнього у нас. але. люди, що попалися до цього бізнесу - споживали цей товар навіть коли вже не працювали на амвей. і це далося взнаки. багато хто купляє цю продукцію, пам*ятаючи про її властивості, але все змінилось. деякий час порошки розмішували з якимось звичайним та дешево продавали на ринках. а тепер, здається вся продукція така сама, нічим не відрізняється від інших брендів. тільки дорого. а хімії там звісно не менш ніж всюди, а як інакше? хочете екологічно - можна прати в річці (якщо туди нічого ще не злили з заводів), тут не вдасться обрати менше зло - все однакове.

Настя Панів - 22-3-2011 у 12:07

мене якось "зачепила" жіночка з амвею в трамваї і запропонувала спробувати продавати. стартовий внесок- чотири роки тому був 470 грн. Плюс стартову продукцію на продаж треба повністю самій купувати. Дуже все хвалила-розхвалювала. Переконувала, що продукція вся натуральна, особливо популярні порошки і пасти зубні. Я купила на пробу пасту- нікому з моїх домашніх не сподобалось. Так туди я й не підписалась...

Соня Святаєва - 31-8-2011 у 07:26

спробуйте купити пральний порошок для діток, якщо так ще не робили

Назар Самойленко - 31-8-2011 у 14:51

Цитата: Початково розміщене учасником Соня Святаєва  
спробуйте купити пральний порошок для діток, якщо так ще не робили
Не люблю рекламувати москальські продукти, але продукція "Ушастый нянь" дуже класно підходить для дітей чи дорослим, в яких сильна реакція на хімію.

Катерина Слобода - 31-8-2011 у 17:16

Цитата: Початково розміщене учасником Назар Самойленко  
продукція "Ушастый нянь" дуже класно підходить для дітей чи дорослим, в яких сильна реакція на хімію.

угу, згідна, дуже добра фірма. А ви що саме купуєте чи купували?

Тарас Ільчишин - 1-10-2011 у 21:29

відносно рідин для миття посуди, то варто купувати рідину для миття посуди марки ОДА -- продається в дитячих магазинах, коштує 16грн і точно з натуральних речовин виготовлений... Сусідка, яка займається емвеєм прийшла була з лужними паличками, щоб показати, якою хімією ми миємо посуд, а не тут то було ))))