Форум Рідного Міста

“Майкрософт” підписала меморандум із Кабміном

Роман Голощук - 24-5-2008 у 10:20

У вівторок компанія “Майкрософт Україна” підписала меморандуми про взаєморозуміння та поглиблення співпраці у сфері розвитку інформаційних технологій і захисту інформації з Міністерством внутрішніх справ України, Міністерством освіти та науки України та Державною службою спеціального зв’язку та захисту інформації.

Підписання договору відбулося за участі прем’єр-міністра України Юлії Тимошенко, інформує сайт Кабінету Міністрів України.

“Я переконана, що це надасть нового імпульсу нашій співпраці, й ті документи, які ми підписали, є надзвичайно важливими для України”, – сказала прем’єр.

Ці документи передбачають запровадження інноваційного комп’ютерного програмного забезпечення у школах і ВНЗ для вдосконалення роботи викладачів і засвоєння інформації учнями та студентами. Меморандум, підписаний із Міністерством внутрішніх справ, дає змогу налагодити співпрацю, обмін досвідом, методиками щодо виявлення та розслідування злочинів, пов’язаних із торгівлею людьми та дитячою порнографією.

Згідно з меморандумом, підписаним із Державною службою спеціального зв’язку та захисту інформації, передбачено відкритість вихідного коду “Майкрософт” для роботи відповідної служби українського Кабміну.

Генеральний директор “Майкрософт” Стів Балмер запевнив, що уряд нашої країни може бути впевнений у надійності захисту інформації, яку він обробляє.

Джерело: http://gazeta.lviv.ua/articles/2008/05/22/31372/

P.S. Цікаво тільки що це за "інноваційне комп’ютерне програмне забезпечення для вдосконалення роботи викладачів і засвоєння інформації учнями та студентами у школах і ВНЗ"?

Ярема П. - 24-5-2008 у 10:57

Я в траурі...

Діана Кунько - 18-6-2011 у 22:56

Краще в держзакладах просували б Лінукс - економія бюджету України

Ірина Роздольська - 18-6-2011 у 23:56

Ніби в нас його економлять...