Форум Рідного Міста

В Україні вперше визначать найкращих ІТ-директорів

Максим Жаровський - 28-5-2008 у 19:30

Тижневик «Комп'ютерний Огляд» заявляє про старт проекту «Best CIO 2008», метою якого є відбір найкращих ІТ-директорів фірм, що працюють на ринку, визначення найпрофесійніших управлінців, лідерів у своїх галузях, експертів ІТ-ринку.

Щороку в рамках цього проекту здійснюватиметься оцінка рівня зрілості ІТ-інфраструктури середніх і великих підприємств України, ефективності бізнес-додатків, системи управління ІT, також прийматимуться до уваги особисті риси претендентів на перемогу. Кращих ІT-директорів виберуть в шістьох ринкових номінаціях:
- фінанси,
- телекомунікації,
- промисловість,
- роздрібний та торговий бізнес,
- транспорт і логістика,
- проектування та розробка.

Методика оцінки підготовлена експертами редакції і полягається на всесвітньо визнаних моделях Gartner і Масачусетського технологічного інституту, її аудит виконано міжнародною компанією Deloitte. Проект проводиться за допомогою «Майкрософт Україна», партнером виступає представництво Intel в Україні.

«Best CIO 2008» відбуватиметься у три етапи з 26 травня по 26 жовтня 2008 р. Оцінювати рівень учасників буде компетентне, незалежне журі, сформоване із представників організаторів, партнерів, а також експертів ринку.

Докладніше про процес відбору учасників і критерії оцінки можна дізнатись за адресою ko-online.com.ua/best-cio/

джерело: http://ko-online.com.ua/node/36219

Андрій Пелещишин - 28-5-2008 у 20:17

Хто виступить більшим спонсором - той і переможе.