Форум Рідного Міста

Пивний фестиваль "Кубок Лева-2008"

Юрій Сєров - 20-6-2008 у 00:46

21-22 червня в парку культури ім. Богдана Хмельницького відбудеться десятий, ювілейний фестиваль пива "Кубок Лева". Він обіцяє стати грандіозною подією для міста та наймасштабнішим пивним святом в Україні!
Події ювілейного, 10 Фестивалю одночасно відбуватимуться на чотирьох сценічних майданчиках. У цьому унікальність фестивалю: глядачі мають можливість "подорожувати", шукаючи найцікавіше для себе. В один і той же час на різних майданчиках відбудуться різноманітні конкурси від усіх брендів-учасників (як традиційні пивні конкурси - "Чемпіонат пивних рекордів", "Пивна атлетика", так і ексклюзивні забави, створені спеціально для ювілейного Фестивалю), чемпіонати, дискотеки, танцювальні марафони, виступи як молодих гуртів, так і зірок всеукраїнського та світового рівня. Цікаві арт-проекти (костюмовані масовки, виступи театру "живих статуй" та інші активності) відбуватимуться і поза сценічними майданчиками.

Серед учасників цьогорічної музичної програми – відомі українські гурти "Оратанія", "Роллік’с", "Витівки", "Гурт Йо!Гурт", "НеДіля", "Ot Vinta", численні молоді команди з усієї України. Закордонними гостями будуть "Ляпис Трубецкой" (Бєларусь), DJ Mister Twister (Німеччина), а головним міжнародним хедлайнером – всесвітньовідомий проект "Rednex" (Швеція).

Роман Голощук - 20-6-2008 у 09:48

А яке пиво пропонуватимуть?