Форум Рідного Міста

Компанія Intel відмовилась від Windows Vista

Максим Жаровський - 27-6-2008 у 15:27

Найбільший у світі виробник напівпровідникових мікросхем, американська корпорація Intel відмовитися від переходу на операційну систему Microsoft Windows Vista у своїх офісах.

Рішення було прийнято після того, як ІТ-спеціалісти Intel проаналізували, скільки коштуватиме і що зможе принести перехід на нову операційну систему Microsoft. «Це не означає, що дружбі між Intel і Microsoft кінець, а лише те, що наші фахівці Intel прийняли рішення про те, що перехід на Windows Vista не є необхідним», — повідомляє The New York Times. Прес-секретар Intel повідомив, що ця компанія тестує і застосовує Windows Vista у деяких департаментах компанії.

джерело: http://www.itua.info/news/hardware/15444.html

Ярема П. - 27-6-2008 у 21:07

Офтоп, але: іду я на "джерело", потрапляю на трохи змінену передруковку з HiTech Expert, а стаття в HiTech Expert (Увага!), подає таке http://expert.com.ua/index.php?option=news&id=9016&dir=2 "Крупнейший в мире производитель полупроводниковых микросхем, американская корпорация Intel откажется от перехода на операционную систему Microsoft Windows Vista в своих офисах, пишет HiTech Expert." Підкреслення моє. Цікава штука - посилання в повідомленні на це саме ж повідомлення. З цікавістю лізу на сторінку New York Times і знаходжу нарешті джерело, справжнє: http://bits.blogs.nytimes.com/2008/06/25/et-tu-intel/index.html?par... де, ясна справа, написано трохи більше. ББС, чи просто Баба Бабі Сказала - це просто бич інтернету...