Форум Рідного Міста

Хто на вашу думку є найнебезпечнішим суперником для Володимира Клич...

Козачок Сергій - 13-7-2008 у 11:10

Перший раз запускаю тему (страшенно хвилююся:rolleyes:)
Ні в кого не викикає сумнівів що Володимир Кличко на даний момент найсильніший вагковаговик планети. Виникає питання хто з теперішніх боксерів здатний йому протистояти. А ви як вважаєте?
Я підібрав 10 боксерів, які входять в еліту надважкої ваги та пропоную провести голосування хто з них є найнебезпечнішим для Володимира.
Поясню як я добирав боксерів. Пітер і Чагаєв діючі чемпіони, тут все зрозуміло. Валуєв останнім часом на підйомі, він тут точно має бути. Хєй - найсильніший крузер, який прагне перейтя в супертяжі - боксер дуже серйозний, що там і говорити... Повєткіна я включив як найбільш імовірного наступного суперника Кличка.
Ну а щодо решти, то тут дуже суб'єктивний підхід. Руіз, Рахтан та Туа це зубри надважкої ваги, які можуть завдати неприємностей будь-кому. А Вірчіса і Дмитренка я включив тому що мені здається їх в Україні краще знають ніж скажімо Кріса Ареоллу, Хуана Карлоса Гомеса чи скажімо Дениса Бойцова...

Роман Голощук - 15-7-2008 у 11:21

А де Віталій Кличко? :)

Павло Жежнич - 15-7-2008 у 12:12

Ще мав би бути один варіант : найнебезпечнішим суперником для Володимира Кличка є він сам! Зараз дуже багато залежить від нього самого.

Козачок Сергій - 15-7-2008 у 14:05

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Роман Голощук
А де Віталій Кличко? :)

А Віталій Кличко можливо візьме на себе декого з цього списку;)

Козачок Сергій - 15-7-2008 у 14:15

Думаю буде логічно у цій темі писати про якісь боксерські події пов'язані з потенційними суперниками Володимира, це може впливати на їхній "рейтинг".
16 липня (завтра) Хасім Рахман зустрінеться з Джеймсон Тоні. Обидва ветерани і обидва після невдач уже вкотре знову прагнуть повернутися в еліту. Рахман після програшу Маскаєву з серйозними суперниками не зустрічався. Тоні два рази доволі спорно програв Пітеру, потім у нього був ще й допінг-скандал... Скоріш за все що той хто програє уже не зможе серйозно на щось претендувати...
Нагадаю що бій між ними уже був у 2006 році і закінчився внічию (хоча мені здалося що Тоні все-таки був трішки кращим).

Роман Голощук - 16-7-2008 у 13:22

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Козачок Сергій
16 липня (завтра) Хасім Рахман зустрінеться з Джеймсон Тоні.


Чи будуть транслювати цей бій по одному з загальнонаціональних каналів?

Козачок Сергій - 16-7-2008 у 16:11

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Роман Голощук
Цитата:
Оригінальне повідомлення від Козачок Сергій
16 липня (завтра) Хасім Рахман зустрінеться з Джеймсон Тоні.


Чи будуть транслювати цей бій по одному з загальнонаціональних каналів?

На жаль ні. Зазвичай знаходяться добродії які ловлять бої через якісь супутники, записують та викладають в інтернеті. Ясно що якісь запису залишає бажати кращого. Якщо натраплю на щось подібне то залишу посилання, але це трапиться не раніше кінця тижня...
Про результат можна буде дізнатися завтра на сайті http://allboxing.ru/
P.S. На жаль на кілька днів не матиму змоги потрапити до інтернету і хочу попросити шановне товариство: якщо у когось буде змога і буде "не в напряг" скиньте мені SMS на номер 80987649068 з резутьтатом поєдинка, бо я навіть сумніваюсь що про це повідомлять у якихось спортивних новинах... Наперед вдячний!

Козачок Сергій - 16-7-2008 у 16:25

А от у суботу по Мегаспорту буде трансляція бою Повєткін-Сайкс. Наврядчи бій буде цікавим, але все-одно цікаво подивитися на найбільш імовірного майбутнього суперника Володимира.

Роман Голощук - 17-7-2008 у 11:29

Тоні переміг Рахмана скандальним рішенням cуддів

У ніч на четвер в Каліфорнії відбувся поєдинок в надважкій вазі, в якому Джеймс Тоні в третьому раунді технічним нокаутом переміг Хасіма Рахмана, повідомляє fightnews. В результаті зіткнення боксерів головами у Рахмана стався великий набряк над очима і після консультації рефері з медиками зустріч було вирішено зупинити і присудити перемогу Тоні.

Рішення суддів Рахмана на задовольнило, і він має намір подати апеляцію.

Джерело: http://www.champion.com.ua/boxing/487ee73e2569d/

Козачок Сергій - 20-7-2008 у 16:04

Отримав дві SMS-ки, дякую усім причетним!
А взагалі бій неоднозначним вийшов... По правилах коли у одного з боксерів травма, яка виникла через зіткнення головами, і це відбулося до 4-ого раунда то бій визнається таким що не відбувся. В даній ситуації йшло саме до цього, Рахман пожалівся що не бачить одним оком, а лікар прийняв рішення припинити бій. Судді ж чомусь присудили ТКО... Ситуація дуже дивна і я не здивуюся якщо результат ще буде переглянутий.

Козачок Сергій - 20-7-2008 у 16:06

Дивився вчора “Русского вітязя” Помёткіна! Ну блін, цирк... Давно не бачив нічого огиднішого, починаючи від виконання гімнів і закінчуючи післяматчевий інтерв’ю. Знав що суперник буде ніяким, але щоб на стільки... Але не буду про суперника, не буду про організацію, лише кілька слів про самого Повєткіна. Нічим він не вразив, нічого нового не показав. Витривалість у нього не покращилася, після чотирьох раундів не темпового бою так засопся що ледь інтерв’ю дав (Кличко після 11-ти раундів з Томпсоном краще виглядав). Захист у нього не покращився, притому пропускав дуже відверті удари. У швидкості він трохи додав (жирку на... талії таки поменшало) а сильного акцентованого удару у нього так і не з’явилося.
Одним словом для Кличка це не суперник. Він маленький, і у нього лівостороння стійка,і захист дуже неважний – чудова мішень для Володимира. Чекаю на брутальний нокаут!!! :baddevil:

Козачок Сергій - 29-7-2008 у 19:09

Поєдинок Рахман-Тоні таки признали таким що не відбувся
http://allboxing.ru/archives/2008-07-29_06_39.html#comments

Demyan - 30-7-2008 у 14:06

ніби я зараз не бачу якигось. Як було сказано все залежить від нього.є
Зараз боксери на мій погляд відпрацьовують сильний (коронний ) удар і їх бють по голові щоб ті витримали удари.
З роками техніка пропадає - якщо подивитися бої кільки десятків років і заріз - то просто виходить "бик" проти "бика" хто витримає той виграв.

Тарас Задорожний - 30-7-2008 у 19:34

Черновецький :D:D:D

Козачок Сергій - 2-8-2008 у 10:22

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Demyan
ніби я зараз не бачу якигось. Як було сказано все залежить від нього.є
Зараз боксери на мій погляд відпрацьовують сильний (коронний ) удар і їх бють по голові щоб ті витримали удари.
З роками техніка пропадає - якщо подивитися бої кільки десятків років і заріз - то просто виходить "бик" проти "бика" хто витримає той виграв.

Не впевнений що правильно зрозумів Вашу думку... Говорити що колись боксери були такі а зараз не такі не зовсім правильно. Кожний боксер провадить бій відповідно до своїх природних даних, до свого досвіду і до рівня своєї майстерності. Кожен намагається знайти якусь свою манеру ведення бою яка б найбільш підходила саме йому. Хтось, як Ви кажете, покладається на свій коронний удар, як Девід Туа (до речі, хочете помилуватися його двобоєм проти Джона Руіза, бій тривав усього 19 секунд http://www.youtube.com/watch?v=A7pa25dJGjc
), хтось бере своєю силою волі та гарматним ударом, як Леймон Брюстер. Тактика Руіза – удар, клінч, повисіти на супернику, завалити по нирках так щоб рефері не бачив. Томпсон – високий та в’язкий лівша. Валуєв експлуатує свої величезні природні розміри, плюс непогано тримає удар. Шенон Брігс та Володимир Вірчіс мають дуже неординарне боксерське мислення, їх важко прорахувати, дуже вже вони нестандартні... Дехто любить просто перегравати на техніці: Кріс Бірд (ну про нього уже можна забути), Едді Чемберс, Тарас Біденко... Колись боксери також були різні, щоправда технарів було менше, колись більше рубались...
Запитання теми якраз і звучить: хто на вашу думку є найнебезпечнішим суперником для Володимира Кличка, тобто який стиль має бути у супротивника щоб у нього були шанси.

Козачок Сергій - 2-8-2008 у 10:25

На мою думку у надважкій вазі зараз є два боксера, перемога над якими ще сильніше б утвердила статус Володимира як найсильнішого важковаговика сучасності, це Пітер та Валуєв. Вони зараз знаходяться на підйомі після серії перемог над сильними суперниками, плюс один з них є чемпіоном світу, а другий дуже скоро теж побореться за титул. Поєдинок з переможцем пари Валуєв-Руіз був би оптимальним варіантом. Що стосується тих хто на підході то тут найчастіше згадують три імені: Девід Хєй, Кріс Ареола та Олександр Повєткін. Хєй у надважкій вазі ще нічого не добився однак уже встиг усім промозолити вуха своїми некоректними висловлюваннями на адресу Володимира. Як на мене давати йому бій тільки за це було б не правильно, хай спочатку підтвердить свій сатус перемігши когось з першої десятки рейтингу, тоді можна буде про щось говорити... Кріс Ареола – чергова американська надія. Хоча я справді про нього чув багато позитивних коментарів. У нього намічається бій проти Девіда Туа, якщо він зможе його пройти, тоді буде видно що далі. Повєткіна я вважаю найслабшим з них, але він офіційний претендент і цим усе сказано. По великому рахунку зараз перемога над кимось із них не дуже вигідна Володимиру, бо знов будуть говорити що побив казна-кого. Хай спочатку вони зроблять собі ім’я.

Козачок Сергій - 24-11-2008 у 09:12

Бідолашна моя тема, як вона занепала...:(
Давно я тут нічого не писав, а подій з того часу відбулося надзвичайно багато, і список який я складав для голосування кілька місяців тому уже нікуди не годиться. Але менше з тим, спробую все пригадати попорядку:
Сем Пітер, який сприймався мною як чи не найнебезпечніший боксер дивізіона надовго вилетів з еліти стараннями Віталія. Я думаю що він ще повернеться, але це буде не скоро.
Пояс WBA – єдиний який не належить Кличкам ділять між собою Руслан Чагаєв та Микола Валуєв. Бій між ними ніяк не може відбутися через постійні травми Чагаєва. Варто зазначити що авторитет цих двох боксерів останнім часом сильно підупав. Чагаєва тому що він уже дуже давно не виходив на ринг, та й останній його двобій проти 40-річного Мета Скелтона не вразив... А у Валуєві багато хто розчарувався після останнього невиразного двобою з Руізом, де його знову витягли за вуха судді. Ну і наступний бій Валуєва проти 46-тирічного Евандера Холіфілда, який запланований на 20 грудня не додає поваги російському боксеру.
Олександр Повєткін через травну відмовався брати участь у поєдинку проти Володимира. Ну що ж, його проблеми, все одно йому нічого не світило. Засмучує тільки те що IBF залишила за ним статус офіційного претендента, так що скоріше за все і наступному році нас чекатиме нова порція тяганини з правами на продаж трансляцій та розподілом гонорарів.
А тим часом у суперники Володимиру несподівано дістався Хасім Рахман – зубр надважкої ваги. За свою довгу кар’єру він зустрічався з такими відомими боксерами як Леннокс Льюіс, Евандер Холіфілд, Джеймс Тоні, Девід Туа, Корі Сандерс, Калі Мієн, Монті Барет, Олег Маскаєв, Джонні Руіз... Тобто з цілим поколінням супертяжів. Безперечно, він ніколи не вважався боксером першої величини, але, що цікаво, після програшів він ніколи не впадав в депресію і завжди був здатний створити сенсацію на ринзі. Хоча іноді безславно зливав бої у яких вважався явним фаворитом. Якби там не було але він чудово розуміє що це скоріше за все його останній шанс зачепитися за еліту надважкої ваги, і легкої перемоги він Володимиру не подарує.
А наш Володимир Вірчіс на жаль нрограв бій за ставус офіційного претендента за версією WBC кубинцю Хуану Карлосу Гомесу і оголосив про закінчення своєї професійної кар’єри... Ну а Гомес чимдуж намагається затягти на ринг чемпіона за цією версією Віталія Кличка, та ще й керівництво WBC хоче зобов’язати Віталія до цього бою. Але чесно кажучи навряд це відбудеться, Віталію залишилося відсили 2-3 поєдинки і йому не цікаво розмінюватися на такого маловідомого боксера як Гомес.
З’явилося три яскраво виражені проспекти у надважкій вазі, які нещодавно здобули впевнені перемоги над сильними суперниками і на даний момент з ними пов’язують майбутнє хєвівейту. Це Девід Хєй (який 15-го листопада дебютував у супертяжах перемігши Монті Барета), наш Олександр Дмитренко (який дуже красиво нокаутував у 3-му раунді колишнього претендента на титул Луана Краснікі) та Кріс Ареола (чергова американська надія яка змітає з рингу всіх хто йому трапляється). Всі троє зараз на підйомі і всі дуже голодні до великих поєдинків. І недостатність досвіду вони компенсують молодістю, швидкістю та агресивністю.
Ну а що ж до решти... Та більше нічого особливого. 13 грудня відбудеться бій Джеймс Тоні-Тоні Томпсон, переможець можливо що за щось побореться. Анджей Голота, про якого знов були згадали, безславно програв у першому раунді Рею Остіну. Скоро моє бути також бій Леймона Брюстера проти старезного Брюса Селдона. Девід Туа не вилазить зі свого Самоа, останнім часом з’явилися чутки що він веде переговори з новозеландським проспектом Шейном Камероном. Джаміль Маклайн зумів перемогти молодого Майкла Молло, а Домінік Гуін у Канаді (на чужій території!) переміг у Баржерона. Ібрагімов щось притих, нічого не чути про нього, десь відсиджується у Ростові. Маскаєв у вересні переміг у середняка Хоукінза і всяв паузу, мабуть йому уже нічого не світить. Можна також згадати молодих та небитих Дениса Бойцова, Кевіна Джонсона, Чепмена, Дрюмонда...
От такі справи. Останнім часом Віталій натякає що можливо проведе бій проти Девіда Хєя літом наступного року, Хєй від радості аж пищить. Ну, поєдинок був-би і справді дуже цікавим. Хотілось би щоб він відбувся.:)

Ігор Баранік - 24-11-2008 у 21:42

Шановний, підкажи будь ласка з якого сайту ти береш дані про бокс? Буду вдячний за хороші україномовні ресурси.

Козачок Сергій - 27-11-2008 у 11:58

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Ігор Баранік
Шановний, підкажи будь ласка з якого сайту ти береш дані про бокс? Буду вдячний за хороші україномовні ресурси.

Ну з україномовними у нас проблема. :(Є кілька сайтів, але ними майже не користуюся тому що дуже вже там багато грубих помилок.
Є дуже добрий сайт http://allboxing.ru/. Там завжди дуже багато новин, і вони з’являються в режимі живого часу. Певним недоліком можна вважати те що серед користувачів багато неадекватів, але коментарі можна і не читати зрештою...
Ще один цікавий сайт http://fightnews.ru/. Особливість його в тому що він заповнюється виключно користувачами. На цьому сайті дописують деякі колишні боксери, тренери, боксерські журналісти, одним словом люди, яким є що сказави. Іноді вони пишуть там свої статті, не ідеальні стилістично, але зазвичай дуже фахово написані. Там, до речі, багато хто з України.
Є ще http://www.boxnews.com.ua/ та http://box.sport.com.ua/ - сайти українські, але не україномовні. На цих сайтах завжди можна дізнатися свіжу інформацію про українських боксерів, навіть маловідомих. Іноді там публікуються звіти про любительські турніри.
Ну і, звичайно, треба згадати http://www.boxrec.com/ - американський довідковий сайт. На ньому уся інформація у вигляді таблиць. Можна подивитися посліжний список будь якого боксера (я так доходив до Джона Салівана та Боба Фіцсімонса), можна передивитися інформацію про всіх чемпіонів за історію бокса, можна подивитися список запланованих поєдинків, список результаків за будь-яку дату... Та багато там усього є!