Форум Рідного Міста

OTP Bank взяв участь у семінарі, що був організований одним з провідних ...

Максим Жаровський - 23-7-2008 у 15:17

Представники Донецької філії OTP Bank взяли участь у семінарі, що був організований одним з провідних українських системних інтеграторів - компанією АМІ - для своїх партнерів, які співробітничають з компанією в рамках програми франчайзингу «Комп’ютери АМІ. Магазин партнерів». Програма передбачає створення найбільшої в Україні мережі спеціалізованих магазинів комп’ютерної техніки під брендом АМІ. Планується, що до 2012 року мережа нараховуватиме вже понад 360 таких магазинів на всій території країни. Відкриття нових точок продажів здійснюватиметься з активним залученням банківських ресурсів.

У ході семінару заступник начальника управління по роботі з клієнтами МСБ Донецької філії OTP Bank Оксана Сидоренко представила присутнім продукти банка для клієнтів малого та середнього бізнесу, серед яких - спеціальний франчайзинговий бізнес-пакет, покликаний забезпечити всі потреби франчайзі у фінансуванні купівлі комерційної нерухомості та обладнання, а також поповненні обігових коштів. Як відомо, дана послуга не має аналогів на вітчизняному банківському ринку. Презентація викликала великий інтерес у учасників семінару - представників компаній, що працюють у сегменті МСБ.

ЗАТ «ОТП Банк» – універсальний банк, що надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, представників малого та середнього бізнесу. На українському ринку він має стійку репутацію інноваційної структури, що постійно нарощує обсяги бізнесу і пропонує споживачам продукти найвищої якості.

Згідно даних АУБ, станом на 1 червня 2008 року OTP Bank є 7-м найбільшим вітчизняним банком за розмірами активів і кредитного портфелю. Нині банк обслуговує понад 230 тисяч клієнтів. Його мережа філій на території України об’єднує 24 філії, 114 відділень і 37 представництв.

джерело: Прес-реліз, 23 липня 2008 року
ЗАТ «ОТП Банк»

Надія Баловсяк - 23-7-2008 у 15:23

ну і?

Андрійку, ти вважаєш то нормальним? чи всі відвідувачі форуму надзвиайно цікавляться подіями пов"язаними з ОТП-банком? донецькою філією, ги :)))))

Максим Жаровський - 23-7-2008 у 15:28

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Надія Баловсяк
ну і?

Андрійку, ти вважаєш то нормальним? чи всі відвідувачі форуму надзвиайно цікавляться подіями пов"язаними з ОТП-банком? донецькою філією, ги :)))))


Бодай одному буде цікаво - буду писати !!! Тут не передача "Все для тебе" !!!

Надія Баловсяк - 23-7-2008 у 15:31

по-перше я зверталася до пелещишина.

по-друге:
шановні читачі цієї теми: кому цікаві події донецької філії ОТП-банку -- маякніть пліз.

теж мені, глас народа доморощений.

Андрій Пелещишин - 23-7-2008 у 16:20

Ну в принципі, розділ рекламний - і не факт, що його наповнення має бути таким вже цікавим для всіх відвідувачів.

Щодо дописів Максима в розділ "Новини ІТ". Я бачу що вони сприймаються неоднозначно. З другого боку, сам розділ уже віджив себе, я буду його закривати.
Адміністрація Максиму приватно рекомендувала таки писати в тематичні розділи, а не в "Новини ІТ", були і інші рекомендації. Я все таки сподіваюся, що він їх врахує в перспективі