Форум Рідного Міста

"Король спаму", який втік з тюрми - знайдений мертвим.

Максим Жаровський - 23-7-2008 у 15:21

Мін'юст Сполучених штатів підтвердив, що Едвард Девідсон, відомий як "король спаму", втік із федеральної в'язниці загального режиму, розташованої у Флоренції, штат Колорадо, повідомляє eWeek.

Девідсон, засуджений до 21 року ув'язнення за шахрайство, зараз оголошений у розшук федеральною службою маршалів навіть ФБР.

За матеріалами слідства "король спаму" здійснював протизаконні фінансові операції, прикриваючись ім'ям неіснуючої компанії Power Promoters. Девідсон купував акції софтверних компаній за мінімальну ціну, потім за допомогою масової розсилки переконував споживачів купувати програмні продукти цих фірм. Коли ціна на акції піднімалися внаслідок активного продажу, спамер продавав їх. Також Девідсон був замішаний у онлайнових аферах.

У період із 2003 по 2006 рік Девідсон заробив за допомогою спаму 3 з половиною мільйони доларів.

Повну статтю можна прочитати тут.

джерело: www.compulenta.ru

Надія Баловсяк - 23-7-2008 у 15:24

спамУ.

Максим Жаровський - 23-7-2008 у 15:25

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Надія Баловсяк
спамУ.

виправив;)

"король спаму" знайдений мертвим!

Максим Жаровський - 25-7-2008 у 17:26


"Король спаму" Едвард Девідсон, який утік нещодавно з федеральної в'язниці загального режиму у Флоренції (штат Колорадо), знайдений мертвим в автомобілі неподалік Денвера. Разом із трупом Девідсона знайдені тіла його дружини і трирічної доньки.


Едвард Девідсон (фото із сайту The Canadian Press)

За повідомленням Associated Press, тіла Едварда Девідсона, його дружини і малолітньою дочки знайшли у позашляховику, припаркованому біля будинку у містечку Бенет, 40 кілометрів на схід від Денвера. Усі троє вбиті з вогнепальної зброї. Ще одній дівчинці-підлітку із складним пораненням в шию вдалося вибратися з автомобіля і знайти допомогу, тепер вона перебуває у шпиталі. Також, в машині Девідсона знайдено хлопчика у віці семи чи восьми місяців. Немовля внаслідок інциденту не постраждало.

За версією правоохоронних органів, Едвард Девідсон по нез'ясованим поки причинам спочатку розправився із своєю сім'єю, та покінчив життя самогубством. Поки що незрозуміло, ким Девідсону приходиться дівчинка, яка вижила і немовля, проте під час винесення вироку у квітні суддя зауважив, що спамер займається вихованням трьох дітей. Очевидно, що тепер пролити світло на трагічні події зможе лише поранена дівчинка.

Статтю повністю можна прочитати тут.

Джерело: www.compulenta.ru

Ярема П. - 25-7-2008 у 19:58

Що за прикре самогубство???