Форум Рідного Міста

Астронавт Едвард Мітчелл: інопланетяни існують!

Максим Жаровський - 25-7-2008 у 10:06

Доктор Едвард Мітчелл, один із астронавтів NASA, хто був на Місяці, під час свого інтерв'ю радіостанції Kerrang Radio відкрито заявив, що інопланетяни існують насправді, і що уряд старанно приховує факти відвідування Землі.


Едгар Мітчелл, парадна фотографія перед стартом експедиції Apollo-14 (фото NASA)

Як сказав 77-річний астронавт, володар почесних докторських ступенів від низки провідних університетів США, "Розуельский інцидент" 1947-го року був саме тим, що йому приписують чутки: катастрофою космічного корабля інопланетного походження.

Сам Мітчелл в контакти з інопланетянами не вступав, та і у розмові з радіоведучим посилався на якісь джерела в NASA, в соціальних та урядових колах та навіть у американській розвідці, а також на секретні документи, які Мітчелл недавно отримав.



Посилаючись на людей які безпосередньо контактували з інопланетянами, Мітчелл заявив, що зовнішній вигляд прибульців збігається з найбільш поширеним образом - маленька на зріст і тендітного статури істота, з великою головою і величезними очима.

Зі свого боку представники NASA не забарилися дезавуювати висловлювання Мітчелла: "NASA не займається відстеженням НЛО. NASA не пов'язані з будь-яким приховуванням інформації про інопланетне життя на планеті чи десь ще у Всесвіті. Доктор Мітчелл - великий громадянин Америки, але в цьому питанні ми його думки не поділяємо".

стаття повністю: http://www.compulenta.ru/science/space/SETI/364339/

джерело: www.compulenta.ru

Ірина Роздольська - 25-7-2008 у 10:11

"The search for intelligent life is becoming more difficult on this planet, let alone anywhere else!" - хтось дуже добре сказав :)