Форум Рідного Міста

Інвестиційний фонд «ОТП Динамічний» компанії з управління активами...

Максим Жаровський - 28-7-2008 у 16:07

Згідно з рішенням Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку України за № 752 від 08.07.2008 р. корпоративний інвестиційний фонд «ОТП Динамічний» компанії з управління активами «ОТП Капітал» визнаний таким, що відповідає вимогам, встановленим щодо мінімального обсягу активів інституту спільного інвестування (ІСІ).

Інвестиційний фонд «ОТП Динамічний» є фондом закритого типу недиверсифікованого виду. Фонд відкрито терміном на 5 років. Акції фонду розміщуються публічно за номінальною вартістю 1000 грн. за акцію. Акціонерами фонду можуть бути як фізичні, так і юридичні особи. Мінімальна інвестиція в фонд становить 50 акцій. Інвестиційний портфель фонду формується в першу чергу з акцій компаній, які мають найвищий потенціал зростання з метою забезпечення максимального приросту інвестованого капіталу.

Компанію з управління активами «ОТП Капітал» було створено 26 липня минулого року. Ліцензію Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку України компанія отримала 28 вересня (номер ліцензії - 362496). Компанія є членом саморегульованої організації «Українська асоціація інвестиційного бізнесу», що об’єднує вітчизняні компанії з управління активами, а також частиною універсальної фінансової групи OTP Group. Акціонерами компанії виступають українське ЗАТ «ОТП Банк» і угорський OTP Fund Management. До основних напрямів діяльності компанії відносяться створення інвестиційних фондів і професійне управління їхніми активами з метою забезпечення максимального рівня доходності. «ОТП Капітал» фокусується на роботі як з фізичними особами, так і з інституційними інвесторами - страховими компаніями, іноземними та українськими портфельними інвесторами.

ЗАТ «ОТП Банк» – універсальний банк, що надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, представників малого та середнього бізнесу. На українському ринку він має стійку репутацію інноваційної структури, що постійно нарощує обсяги бізнесу і пропонує споживачам продукти найвищої якості.

Згідно даних АУБ, станом на 1 червня 2008 року OTP Bank є 7-м найбільшим вітчизняним банком за розмірами активів і кредитного портфелю. Нині банк обслуговує понад 230 тисяч клієнтів. Його мережа філій на території України об’єднує 24 філії, 114 відділень і 37 представництв.

OTP Bank - «Нас об’єднує довіра»

Інформація взята із Прес-релізу ЗАТ "ОТП Банк".

ЗАТ "ОТП Банк"