Форум Рідного Міста

Столики повертаються…

Остап Шумин - 13-8-2008 у 11:12

Думаю всі ще пам’ятають ті палатки, парасольки і т.д., які стояли навпроти універу і в самому парку, так от, вони повертаються… При вході в парк (зі сторони туалетів) стоїть великий «красивий» шалаш Staropramen.

Надія Баловсяк - 13-8-2008 у 12:42

а це хіба погано??

Остап Шумин - 13-8-2008 у 12:59

Як кому, як на мене виглядає паскудно. Найголовніше що там багато вільного місця і якщо нічого не робити, то його знову заставлять столиками і буде черговий свинюшник в центрі... Парк - місце для відпочинку, хочеш пива - йди в кнайпу їх слава богу вистачає.

Demyan - 13-8-2008 у 13:34

я теж нічо не бачу паганого літом взагалі не сідаю в кнайпи а тільки на столики...і я радий що їх роблять десь біля парків фонтанів бо біля асфальту я б нехотів...біля ратуші дуже гарні столики зробили...

Надія Баловсяк - 13-8-2008 у 13:42

пардон
але ви, Львів"яни, трохи зажралися

столиків біля універу я не бачила, а от гуляючи з місяць назад вашим центром було приємно бачити купа літніх площадок в місті
це ж чудово! можна посидіти на вулиці, випити пива / кави / соку і т.д. то мені трохи центр Праги нагадало :))

а шо -- краще як у нас в Чернівцях де є 2-3 місця з літніми площадками в центрі? от я б сиділа з ноутом на вулиці, та я не маю де!

не щоб радіти з таких речей.


а з приводу свинюшника - -бачить кожен що хоче бачити. і плюс все залежить від керівництва закладу


Остап Шумин - 13-8-2008 у 14:41

Ті що ви бачили в центрі і те що встановили біля парку - різні речі. Поставте в центрі парасольку "Кока-кола" столик і пару білих пластикових стільців - не думаю що така картина буде радувати око, тим більше на фоні старого міста. Взагалі я не стільки проти, що встановили палатку саме там, скільки проти самого вигляду тої установи, ну можна ж було в центрі Львова придумати щось краще.

Юрій Сєров - 13-8-2008 у 22:19

Біля парку - я теж проти. Зразу "відкриється" громадський туалет на території всього парку і купа п'яних.
У парку хай гуляють діти, а для столиків є купа інших місць.

Ярема П. - 13-8-2008 у 22:57

Тістолики завжди ввечері перетворювалися в збіговисько спраглих на пиво, ну а потім ясно, де б в туалет... Я проти однозначно. Або хоч біо-туалет якийсь поставили, як то роблять в цивілізованих країнах.

Василь Яворський - 13-8-2008 у 23:35

нарід, до збочень у постановці питань чиновниками я якось звик, там переважно сидять особи логічним мишленням не спотворені, але тут.... :o :o :o
1) боротьба із смітниками шляхом закривання літніх майданчиків аналог до боротьби з гризунами шляхом закривання млинів... а двірники навіщо????
2) туалет... для початку, кожен заклад такого типу ПОВИНЕН бути обладнаний біотуалетом, ну і для продовження: у тому парку є діючий (принаймні до недавна) громадський туалет, ліворуч від входу на центральну алейку за горнятком.

Ярема П. - 13-8-2008 у 23:58

Ти хоч раз в ньому був? Працює по-моєму до 6 вечора, потім шукай дерево.

Юрій Сєров - 14-8-2008 у 00:22

Той туалет працює лише "по святах"
Пригадую в парку вже були столики і в який гадюшник це все тоді перетворилося. Закрили. Тепер знову відкрили.
Я ще би міг погодитися хіба на дитячу кафешку з морозива, але без пива, хот-догів і т.п.

Ярема П. - 14-8-2008 у 00:50

Хе, таке не прибуткове. Найбільше заробиш на алкоголі.

Василь Яворський - 14-8-2008 у 09:02

так власне протестувати потрібно не проти столиків як явища, а проти дурного підходу до роботи інфраструктури.... бо получається, що від дурних законів нас оберігає таке саме дурне їх виконання... туалети повинні працювати постійно, принаймні до тої години поки в тому парку є люди, столики повинні бути додатково обладнані туалетами, прибирання повинно проводитися постіно, а не тільки зранку, причому і силами столиків також додатково... тоді столики будуть в радість... бо посидіти в парку з гальбою пива таки гарно, що не кажіть...

Юрій Сєров - 22-4-2011 у 21:16

Літні майданчики у Львові рясно «сіють» посеред тротуарів

Розумію, що це бізнес і є де кави попити і т.д., але в центрі вже не пройти через ті майданчики...

Андрій Пелещишин - 23-4-2011 у 15:27

Не знаю, як там каву пити... Сидиш біля шумної, запилюженої дороги, поряд ходять люди, кожен другий кине оком тобі в горня... Та й знайомі ходять, чіпляються і т.п.
Пригадую, як раз спускалися з Політеху і в парку Франка бачили колег з іншої кафедри за столиками. З їхньої реакції ми зрозуміли, що ми вже певно 10-ті, хто проходить мимо і чіпляється :)

Так само мені не зрозуміле бажання людей сидіти в "акваріумах" на проспекті Свободи. Але ті хоч газами не дихають і перехожим не заважають.

Катерина Слобода - 23-4-2011 у 17:23

Цитата: Початково розміщене учасником Андрій Пелещишин  

Так само мені не зрозуміле бажання людей сидіти в "акваріумах" на проспекті Свободи. Але ті хоч газами не дихають і перехожим не заважають.

Там всередині не дуже відчувається, що стіни прозорі, досить затишно сидіти...