Форум Рідного Міста

Убивство тепер не злочин або бабло перемагає все

Юрій Сєров - 22-9-2008 у 12:57

Київська прокуратура закрила справу Сергія Калиновського, якого звинувачували в здійсненні ДТП, у результаті якого загинули дві людини
http://www.pravda.com.ua/news/2008/9/22/81609.htm

Я цього не розумію... через дії однієї людини загинули дві інші, а "складу злочину" немає... Правова держава, нічого не скажеш.

Dmy - 22-9-2008 у 15:48

Як закрила, так і відкрила: Прокуратура Києва заявляє, що слідство в справі Сергія Калиновського триває.
Цитата:
"Органом досудового слідства за наслідками проведеної додаткової автотехнічної експертизи приймалося рішення про закриття кримінальної справи за обвинуваченням Калиновського," - йдеться в повідомленні прес-служби відомства: "Однак, за результатами вивчення прокуратурою столиці законності прийняття цього рішення 17 вересня 2008 року постанова про закриття кримінальної справи була скасована, як така, що прийнята передчасно та необґрунтовано. На даний час досудове слідство у справі триває. Обвинувачений знаходиться у розшуку."
Ніц не сталося, а видимість роботи є.

Ага, "в розшуку"... :lol: Та чого того Калиновського шукати: теж мені заховався - в Ізраїлі сидить. І чому ж раніше, коли вже раз він намагався втекти, не змінили запобіжний захід?

Ще я не зрозумів визначення "екс-пасинок" Фірташа. "Екс" - це як? Хтось із них від когось відмовився?

Юрій Сєров - 22-9-2008 у 19:08

Поспішили з закриттям. Ось помре дружина загиблого від раптового серцевого нападу або в ДТП, ось тоді й закриють за відсутністю серед живих тих у кого є претензії.
Цитата:

Ще я не зрозумів визначення "екс-пасинок" Фірташа. "Екс" - це як? Хтось із них від когось відмовився?

Я так розумію, що Фірташ розлучився, з його матір'ю.