Форум Рідного Міста

Комуністи Лєнінграда затаврували «утриманку Бонда»

Dmy - 26-10-2008 у 23:31

Активісти Межрегіональної організації «Комуністи Петербурга і Ленобласті» відкрито звернулися до киіноактриси Ольги Куриленко, що «ганебно погодилася грати утриманку ворога совіцького народу діверсанта й убивці кривавого Джеймса Бонда-007»
Цитата:
От имени всех коммунистов обращаемся мы к тебе, блудная дочь несчастной Украины и дезертирка славянского мира Ольга Куриленко.
Советская Украина и весь Союз бесплатно тебя учили, лечили, воспитывали, то никто не знал, что ты совершишь акт интеллектуальной и моральной измены – пойдёшь в киносодержанки Бонда, убившего, согласно фильмам о шпионе, сотни советских людей и граждан стран соцлагеря – кубинцев, вьетнамцев, северокорейцев, китайцев и никарагуанцев...
Кто тебе, Оля, мешал сыграть любимую женщину настоящих героев – Штирлица, Щорса, Ковпака, Ярослава Галана, Петра Симоненко?!
Но нет, ты согласилась стать подругой человека, который десятки лет по заданиям Тэтчер и Рейгана разрушал СССР, страну где ты родилась...
У тебя есть только один путь на Родину, к своему народу, в славянский мир из холодного жестокого рассудочно-меркантильного запада. Ты должна захватить и доставить в правоохранительные органы России исполнителя роли Бонда Дэниэла Крейга – эту машину для убийства, созданную НАТО, ненавидящего всё советское и славянское, всё народное...

Повністю реготати на офсайті

Ярема П. - 27-10-2008 у 00:05

Це просто якийсь капець :lol::lol::lol::lol::lol:

marco - 27-10-2008 у 09:41

Доколє!!! :lol::lol::lol:

Онук Юрій - 27-10-2008 у 10:34

Написано як провидцем певної секти і все тут. Більше нічого сказати не можу! Це просто написано не врівноваженою людиною яка не знає що робить і для чого!

Остап Шумин - 27-10-2008 у 10:44

"Что Вы курите товарищ Сталин?" :D

Dmy - 27-10-2008 у 13:03

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Онук Юрій
Написано як провидцем певної секти і все тут. Більше нічого сказати не можу! Це просто написано не врівноваженою людиною яка не знає що робить і для чого!
А, між іншим, типова стилістика газети "Правда" часів сесеру. Я доки читав, аж ніби помолодшав :rolleyes: :lol:
Гадаю, це наші сучасні сектанти у комуністів технологію аргументації поцупили, хоча і та пропаганда була не ноу-хау, а теж запозиченням - у попередніх "месій".

Я був подумав: може, це такий постмодерн комуністичний? Може, вони так самі із себе стебуться? Чи якийсь студент підробляв у комуністів набором на компутері й вирішив повипендрюваться?
Але не вірю, такі да - вони це справді серйозно :o! Підписала ж купа народу, всі - активісти контори, і далеко не кожний із них спроможний осягнути всю глибину гумору. Та й життєвий досвід, тобто власна історична пам'ять підказує, що сміятися, тим паче, над собою - це шляхетна справа не для КПСС, КПРФ чи КПУ. Ці дядьки геть усе роблять цілком суворо і смурно.