Форум Рідного Міста

«Рок-Збір» на допомогу святому Миколаю

Юрій Сєров - 2-12-2008 у 10:32

У суботу, 6 грудня, в студентському клубі НУ «Львівська Політехніка» (вул. Бой-Желенського, 20) відбудеться «Рок-Збір» – благодійний концерт, метою якого є допомогти зібрати кошти, канцтовари та іграшки для потребуючих дітей Львова. Організатором концерту є Молодіжне об'єднання «Граніт»; захід другий рік поспіль відбувається у межах акції «Миколай про тебе не забуде».
Кожна іграшка чи набір канцтоварів, що принесуть небайдужі, дає шанс виграти одну з постійних знижок (до 30%) чи призів від молодіжних магазинів Львова («Трактор», «Репортер», «8 нота», «Стаф», «Команчеро», «Горгани»).

На концерті співатимуть, тупцюватимуть і рватимуть струни від драйву такі гурти, як «Ірій», «Кораллі», «Хуч», «Червоне», «Гравіцапа», «К-402», «Власне кажучи» «та Vox Populi». Подарунки та кошти, зібрані під час концерту, буде передано на Фабрику Святого Миколая.

«Концертні заходи є одним з найефективніших способів донесення ідеї доброго вчинку до широкого загалу молоді і дають змогу залучити більшу кількість волонтерів до інших етапів акції», – зазначив один з організаторів заходу Андрій Мочурад.

Початок концерту о 17.00.

Контакти:
Андрій Мочурад 8(097)9450005
Андрій Дедишин 8(063)4946643