Форум Рідного Міста

Який банк порадите?

Олександр Суворов - 3-12-2008 у 22:04

Доброго дня (чи ночі)!
Хотів би провести щось на кшалт опитування, а саме:
який банк (відділення банку) порадите для обслуговування діяльності фізособи? Було би також корисно почути думки, де НЕ слід обслуговуватись - нічого теж результат ;)
Наперед вдячний!

Ярема П. - 3-12-2008 у 22:43

А можете якось визначити, яку саме діяльність особа фізична буде провадити? Бо взагалі то від цього залежатиме вибір банку, оскільки кожен банк має свою специфіку.

Рост - 3-12-2008 у 23:07

http://misto.ridne.net/viewthread.php?tid=6991
http://misto.ridne.net/viewthread.php?tid=6641

Степанюк Василь - 3-12-2008 у 23:51

Дійсно, багато банків має певну специфіку і профіль діяльності, проте є і універсальні банки, які надають широкий спектр послуг. Зокрема таким банком є ПриватБанк.
Скажіть, що саме Вас цікавить? Які саме послуги?

Рост - 4-12-2008 у 00:45

Василю, уже скільки раз тут писали (і я в тому числі) про недолугість Приватбанку. Це і в приведених мною посиланнях є. Не далі, як сьогодні мій знайомий не зміг перерахувати гроші, тому що у них знову щось повисло.
Тому краще спочатку зачекати, коли Олександр пояснить, що ж саме йому потрібно від банку, а тоді вже будемо радити.

Олександр Суворов - 4-12-2008 у 13:15

>Рост
Дякую! На рахунок Надри - сам впевнився :)

Основний напрямок діяльності - інтернет-комерція (магазин товарів, магазин послуг). Платежі планую приймати через процессінгову компанію (або portmone, або money.ua)
Цікавить, напевно, в першу чергу компетентність працівників та зрозумілість системи, вартість послуг. Розумію, що найкращого варіанту в даному питанні просто не існує - може бути тільки компроміс :), тому і питаю скоріше про особисті враження. Наразі думаю або про Львів, або Фольксбанк (кол.Електрон) Ще питання: хто в Банку Львів є партнером по банкоматах? (я щось одразу не знайшов в них)

Вікторія Засолоцька - 29-11-2011 у 15:03

Доброго дня,Олександр,як би ви брали кредит,то я точно б вам радила взагалі не банк,а кредитну спілку!Може мені просто пощастило,але в банках такої низької відсоткової ставки точно не знайдете або будуть різні комісіїї!10000 грн.брала на рік і переплатила всьго 2296,58, в міс.сплачувала 1024,72 грн.і комісії відсутні.

Тарас Гулка - 30-11-2011 у 00:01

І хоч п. Вікторія вже заблокована і не зможе відповісти, але наведу кілька думок стосовно її поста.

1. Вікторія пробує нас переконати, що брала там кредит і все сплатила і все ок. Але як так сталося, що кредит вона брала на 1 рік і вже сплатила, а ліцензію спілка отримала тільки в травні, тобто 6 міс. тому :)

2. Нас пробують переконати, що жодних прихованих комісій. Але читаємо уважно сайт і бачимо, що
"надає кредити .... на підставі заяви члена кредитної спілки ". Ага, значить тре бути членом КС. Йдемо далі і шукаємо як стати членом спілки.

Знаходимо "Членом кредитної спілки може бути громадянин України.....
....
сплатив вступний та обов'язковий пайовий внесок."

А ось і приховані внески.

Але ще можемо знайти і таке:

"Додатковий пайовий членський внесок - необов'язковий або обов'язковий зворотний внесок. Додаткові пайові внески є власністю КС. Може бути встановлена обов'язковість внесення всіма членами КС певної суми додаткового пайового внеску....
"
Круто... тобто ще можуть бути платежі...

Ну і на останок ще одна брехня:
"Ризик несе лише кредитна спілка видаючи кошти недобросовісним позичальникам. Ми не залучаємо кошти від населення." Тобто внески це не кошти?




Tempika - 14-1-2012 у 23:03

може хтось порадить, в якому банку можна здійснити SWIFT-переказ в США з прийнятною комісією без відкриття рахунку?

Андрій Пелещишин - 26-2-2012 у 11:14

Мій "зарплатний" банк Форум уже другий день не дує у вус, що його інтернет-банкінг в глубокому дауні... http://www.i-forum.com.ua ... Чи то тільки у мене не вантажиться?

Роман Голощук - 26-2-2012 у 13:50

Цитата: Початково розміщене учасником Андрій Пелещишин  
Мій "зарплатний" банк Форум уже другий день не дує у вус, що його інтернет-банкінг в глубокому дауні... http://www.i-forum.com.ua ... Чи то тільки у мене не вантажиться?


Щойно перевіряв. У мене також не вантажиться :(

Ігор Домін - 18-3-2012 у 22:55

З переказами грошів за кордон у наших банків завжди проблема. Нормально зміг скористатися з цієї послуги тільки в Юнікредит. І ПейПел там функційонував. Інші банки просто не мають ліцензій на міжнародну діяльність. Принаймні така ситуація є в Одесі, можливо у Львові більше представництв західних партнерів.

Inna Syvokin - 4-5-2012 у 22:20

Здається друзі переказували гроші через Златобанк. Але точно не пам'ятаю, можете уточнити в цьому банку чи можна переказувати в штати. Я колись в Авалі переказувала, нормально все.

Горват Корнелія - 6-5-2012 у 10:03

А про Дельта-банк що скажете? Інфи не маю - так, суто питаннячко...;)

Тарас Гулка - 6-5-2012 у 19:33

Колись мав в Дельта-банку повний пакет для приватного підприємця. Трохи дивний банк.... Працівники низькокфаліфіковані, і при будь-якій проблемі видзвонюють на свою гарячу лінію, і це не завжди їм помагає.

Тільки один приклад. Загубив гаманець із їх корпоративною карткою.
Так от перевипуск звичайної картки Віза зайняв у них 2 міс. (обіцяли за 10 днів).
Спочатку людина, в Київі !!!!, яка займається картками, пішла у відпустку. А потім вони місяць не могли її активувати. У відділенні розказували, що потрібно активовувати на гарячій лінії, по телефону. А на гарячій лінії - що активовують у відділені. Допоміг вирішити проблему маленький скандал у відділені.

Потім ще були проблеми із зміною тарифів за обслуговування, друкуванням виписок, відключенням клієнт-банку і т.д. і т.п.

Попрощався із цим банком як із страшним сном.

Користуюсь Кредо-банком вже багато років. Всім задоволений, і жодних проблем ніколи не було.

Горват Корнелія - 7-5-2012 у 08:45

Дякую, Тарасе!

Олександр Лекун - 18-5-2012 у 23:30

Дельтабанк - його спеціалізація споживчі кредити. Працівники - молоді випускники ВУЗів.
Кредобанк? - З ним працює Консульство Польщі, Візовий Центр РП. Тут нічого порівнювати навіть.

Ігор Домін - 24-5-2012 у 21:45

Про Дельта теж знаю негативне. Приятель брав комп в кредит. Якийсь час не слідкував за сплатами і в результаті переплатив майже 300 баксів. Ніхто з банку не попередив, що кредит вже сплачений, ще 2 місяці зайве платив. А щоб повернути гроші треба було їхати і особисто забирати в Київі. Маразм або "кидалово". Щоправда було то 3 роки тому.