Форум Рідного Міста

Площа перед Оперним

Андрій Пелещишин - 8-1-2009 у 22:08

Напевно мою думку ніхто не поділяє, але останнім часом площа перед Оперним театром мене починає конкретно дратувати. А як гуляю з дитиною, то стараюся її взагалі обминати.
Площа поступово перетворюється на якийсь мікропарк атракціонів. Штук з 15 дитячих машинок, кілька поні (за якими не прибирають, і сліди їхньої життєдіяльності потім лежать під ногами), ряжені з "санями-оленями-ведмедями" і т.п. Усе це супроводжується відповідними наслідками - "там не стань", "це фотографувати не можна", купа якихось акумуляторів від машинок, послід під ногами.
Класно, коли там, так як було сьогодні - якісь вертепи, колядки, але коли все перетворено на комерційний балаган (як зазвичай) - трохи дратує, нагадує ялтинську набережну, а не центр "європейського міста".

Андрій Пелещишин - 8-1-2009 у 22:26

А, я ще про свиней забув.

Роман Голощук - 8-1-2009 у 23:45

Близько місяць-два тому десь з тиждень цього балагану не було. Але потім, видно, знову "добазарились" з ким треба :baddevil:

Demyan - 9-1-2009 у 12:15

А якщо пройтися ще далі до пл. Торгової яку переробили і наставили купу стрілок а обіцяних світофорів ще нема то взагалі :mad: ні проїхтаи в будній день а ні пройти...ще й голову ламай куди їхати...і пропускай всіх...а розвязка яку вони придумали біля добробуту - не справляється з потоком таким...