Форум Рідного Міста

чи потрібна Україні нова політична еліта?

Саша Тимощук - 24-1-2009 у 22:16

Не буду займатись популізмом і обгрунтовувати, навіщо нова політична еліта. Але переконаний, що молодь набагато рішучіша ніж ті, хто зараз у керма.

Яка вона має бути та нова політична еліта?

Мені здається, що неварто опиратися на політичні питання, а сконцентруватися на економіці.

На мою думку потрібно відібрати самих таланавотих з тих, хто захоче працювати. Як це зробити точно незнаю, але це ж ті самі тести і на рівень IQ, та інші показники. Це не є проблема. Головне бажання.

Відібрали ми тих, обраних, хто дійсно того вартий, не факт що їх не зможуть купити, як і раніше. тому потрібна жостка партійна дисципліна, навіть служба безпеки. Щоби відразу було відомо, що за зраду можна втратити все.

і для того, щоб дійсно дійти до мети, потрібно повірити в це всім серцем і достукатись до сердець інших (нічого спільного з серцем Юлії Володимирівної)

Ярема П. - 24-1-2009 у 22:25

Не вірю я ні в старих, ні нових еліт :sing: Є люди, звичайні люди, з своїми слабкостями і сильними сторонами.

Ота Ваша думка щодо відбору - вона добра в будь-якому випадку. Якби наші чиновники здавали екзамени на придатність до тої служби - багато помилок би не було. Однак здача екзамену не гарантує, що далі та людина буде служити народу. Це лиш один з критеріїв.
А проблема в тому, що ті ж екзамени і той відбір будуть проводити такі ж самі, як і вони смаі - інших нема. І вийде знову то само. Це я дивився якось по телевізору репортаж, як наші чиновники щось там здавали (в міськраду вроді), і мене просто рвало від сміху:baddevil:


Юрій Сєров - 24-1-2009 у 23:28

Нам потрібна чесна і розумна еліта. А не нова чи стара.
І не треба вірити у них серцем. А потрібно головою оцінювати їхні слова і дії.
А як таке реалізувати не знаю.

Катерина Слобода - 24-1-2009 у 23:41

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Юрій Сєров

А як таке реалізувати не знаю.

Виховувати починати ще з садочку. :) (Або школи)

Dmy - 25-1-2009 у 00:07

В елітних садочках і школах?:lol:

Андрій Пелещишин - 25-1-2009 у 10:59

Для нашої країни питання виховання "еліти" можна вважати закритим у зв'язку з нереальністю. Тільки поступове підняття загального рівня є можливим і доцільним.