Форум Рідного Міста

Звернення до усіх людей доброї волі

Тарас Сорока - 13-3-2009 у 19:38

УКРАЇНСЬКА ГРЕКО – КАТОЛИЦЬКА ЦЕРКВА
ОДЕСЬКО – КРИМСЬКИЙ ЕКЗАРХАТ
ПАРАФІЯ УСПЕННЯ ПРЕСВЯТОЇ БОГОРОДИЦІ
м. Севастополь
99055, вул. Хрустальова, буд.161,кв.50
т/ф + 38 0692 452924
т.моб + 38 0953966111 ,+ 38 0984008990
e-mail: sv.ugcc@gala.net, sv.ugcc@mail.ru
http://www.ugcc.ukrlife.org

Філія „Відділення Промінвестбанку в м. Севастополі АР Крим”
м. Севастополь, Україна
р/р 26005301336262
МФО 324515
ОКПО 25875892

Звернення до усіх людей доброї волі

Херсонес Таврійський (Корсунь), є землею, де проповідувалось Слово Христове св. ап. Андрієм Первозваним; тут відбував ув’язнення за віру Христову, проголошував Благовість та поніс мученицьку смерть Папа Римський св. Климент – один із перших наступників ап. Петра. В Криму за церковним переданням прийняв Хрещення, Хреститель Київської Русі св. Володимир.
Відродження греко-католицької спільноти в м. Севастополі розпочалось в 1991 році. Все розпочалось “у чистому полі”, “з чистого аркуша паперу”, та завдяки Божому благословенню у надзвичайних обставинах віра Христова у цій спільноті поступово зростає. Дуже важливим духовним елементом для людей на півдні України є храм – видимий знак правдивої християнської віри.
Важливим етапом розвитку греко-католицької громади в м. Севастополі є у найближчий час будівництво храму. Це мав би бути перший і поки що єдиний храм Української Греко-Католицької Церкви на території Кримського півострова. УГКЦ в м. Севастополі отримала земельну ділянку для будівництва храму Успення Пресвятої Богородиці. Тому, звертаємось до всіх людей доброї волі з проханням про фінансову допомогу для реалізації задумів (також по можливості розповсюдження інформації іншим людям та в засобах масової інформації).
Ваша фінансова допомога – це перші зерна, посіяні в спраглий ґрунт на ниві Севастопольської громади, що залишить на довгі роки добру пам’ять про Вас.
Будемо безмежно вдячні за співпрацю на Славу Божу і спасіння людських душ та надіємось, що спільними зусиллями на Древній Таврійській землі у м. Севастополі храм буде побудований.

PS : З деякою інформацією про життя українців, та зокрема нашої громади в м. Севастополі можете ознайомитись на сайті: http://www.ugcc.ukrlife.org

Хай ніколи не буде убогою рука жертводавця.

З молитвою і пошаною, настоятель отець Микола Квич

http://www.ugcc.ukrlife.org/desire.htm