Форум Рідного Міста

Абонемент на футбольний сезон ФК "КАрпати": за і проти...

Соловка Маряна - 14-4-2009 у 10:09

Доброго дня шановні форумчани-львівяни, знаю, що з-поміж Вас є багацько палких уболівальників ФК "Карпат", тому звертаюся до Вас із проханням дати об"єктивну оцінку щорічних абонементів на футбольний сезон за участю "Карпат".
Що є позитивного, а що потребує покращення?
Отже, чекаю Ваших відповідей з нетепрінням.


P.S. Є можливість щось змінити...

Юрій Сєров - 14-4-2009 у 12:54

Потребує покращення якість обслуговування уболівальників, в тому числі власників абонементів. А також зниження вартості абонементів.
Наскільки я пригадую по цінах, то абонемент економить вартість одного матчу, плюс ще 10-20 грн. на матчах з Динамо та Шахтарем.
З іншого боку, ніяк не передбачена компенсація за матчі, які не відбулися. Зокрема, у минулому сезоні, не відбулася гра проти Металіста, 2 сезони тому ігри перенесли в Стрий, тепер матч з Зорею під загрозою зриву... Тобто в результаті купивши абонемент ти абсолютно нічого не економиш.
Також чув, що система пропуску по абонементах "збоїть" і можна взагалі не потрапити на матч.
Відомі факти, коли клуб зливав інформацію про вболівальників (отриману при купівлі абонемента) у правоохоронні органи.

З переваг - знижка на атрибутику і ще там на щось, але це не дає аж таких переваг...

Соловка Маряна - 14-4-2009 у 16:25

Дуже дякую за досить вичерпну відповідь.
Можливо хтось підтвердить це чи спростує або додасть ще щось, що потребує вдосконалення?
Чи додасть щось, що конче подобається?
То як?:saint:

Роман Голощук - 14-4-2009 у 20:36

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Соловка Маряна
Можливо хтось підтвердить це чи спростує або додасть ще щось, що потребує вдосконалення?
То як?:saint:


Вдосконалення потребує гра "Карпат" :)

Буде гра - будуть вболівальники купувати абонемент (ну і просто ходити на матчі)

Юрій Сєров - 14-4-2009 у 21:00

Також трохи не по темі напишу. Продавати матчі потрібно перестати.

Андрій Демчук - 14-4-2009 у 21:03

ну я вже 2 рік користуюся.
Я досить багато матчів пропускаю, тому звичайно припускаю що теоретично можливо, але практично нереально, зробити щось типу, щоб абонемент не був ПРИМУСОМ відвідувати матчі, а коли наприклад ти не зареєструвався на стадіоні на цей матч, твої кошти акумулювалися і ти міг їх використати в наст.сезоні чи у фан-магазині...ну алде це швидше мрія...
ну звичайно що потрібно пронумерувати заново всі крісла, тому шо не завжди можна знайти місце, хоча я і не сиджу ніколи в свому "законному" 13 секторі, а зазвичай в 16, але часто бачу як інколи чуть до бійки не доходить коли неможуть поділити місць...
радує що відчистили БІЛІ сектора трішки.
ну і ще з побажань: хотілось би побільше РЕАЛЬНИХ бонусних програм для власників карток, а не знижок в районі 10грн з 300-гривневої покупки....
АЛЕ якщо Карпати показуватимуть добротний футбол, це все дурниці, ГОЛОВНЕ ГРА КОМАНДИ!
МІЛЬЙОН СЕРДЕЦЬ, ОДНЕ БИТТЯ - КАРПАТИ ЛЬВІВ НА ВСЕ ЖИТТЯ!!!!:cool:

Андрій Демчук - 14-4-2009 у 21:04

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Юрій Сєров
Також трохи не по темі напишу. Продавати матчі потрібно перестати.

якщо натяк на ФК Харків, то не погоджусь...матч бачив вживу...не вірю що продали!

Юрій Сєров - 14-4-2009 у 21:27

Цитата:
якщо натяк на ФК Харків, то не погоджусь...матч бачив вживу...не вірю що продали!

Це узагальнення. Також бачив вживу, а також бачив матчі по ТВ перед ним і після нього. Тому майже впевнений. Ну і так мазати з кількох метрів... Але це офф-топік

Андрій Бойко - 14-4-2009 у 22:56

Кожен продукт має свою якість і ціну. Найбільш успішні марки товарів славляться своєю стабільністю - себто незмінно високою якістю, тому йдучи в супермаркет, приміром, за пивом чи соком ми незадумуючись кинем у кошик вже опробуваний продукт.
Яким чином це стосується футболу? Абонемент - пропуск на ігри улюбленої команди на весь сезон. Ніколи не був фанатом Карпат, хоча не рідко заходжу у фан сектор і отримую повне задоволення від процесу вболівання. Але візити ці звязані скоріш з дефіцитом хорошого футболу у нашому місті. Так от, не рідко Карпати дійсно показують непогану гру, котра вартує тих 10-15 гривень, котрі вболівальник заплатить на вході, останнім часом так і є. Але бували періоди коли без трьохповерхового матюка на гру зелено-білих дивитись не було змоги.
Так чи вартує тих грошей абонемент? Невже продукт під назвою Карпати є незмінним в якості? Оцінити це, на мою думку, є в край складно. Виходячи з сьогоднішніх реалій - у Львові будується класна команда, і будує її розумний тренер. Але є ще "чортик із табакерки" з прізвищем Димінський, і що взбреде в голову почесному президенту - відає лише Бог.
Думаю, достатньо Карпатам стабільно класно відіграти один сезон і взяти 4-5 місце, як "Україна" буде заповнена на кожному матчі, а абонементи будуть розлітатись як гарячі перепічки. Зараз же - це забавка справдешніх фанатів.

Андрій Демчук - 19-4-2009 у 00:51

чергова втрата очок вдома....на стадіоні було МАЯМІ) я навіть трішки згорів))