Форум Рідного Міста

курси програмування на Perl

Юрій Олександровський - 23-4-2009 у 16:09

Доброго дня. де у Львові можна піти на курси програмування Perl. бажано індивідуально. Потреба виникла у більш заглибленому вивченю скриптового програмування. Можна і самонавчанням зайнятись, але такий варіант не підходить.

Рост - 23-4-2009 у 23:07

Якось давно, присівши на перл, за місяць часу я написав на цій мові декілька сайтів, база яких трималася в mysql. Якщо ви колись займалися адмініструванням юнікс-систем, то з вивченням перлу проблем не буде, це достатньо проста і логічна мова. Тому можна і самотужки. В інеті є купа матеріалів та різних прикладів. Також я використовував пару книжок, але вже не пригадую назв/авторів.

Юрій Олександровський - 24-4-2009 у 00:13

так.. маю 8 серверів на яких крутиться FreeBSD, samba, postgresql, squid, та інші життєво важлві процеси. Власне на рівні запустити скритп, вказати демона, це все елементарно. потрібна повна автоматизація запису. наприклад біллінг программи в лог файли, кожень день, а потім сортування по пакам із вказаним із бази даних імен і полів номерів.. ну і т.д. власне вже досить поглибленній рівень. самому можна але часу та сил не вистачає зовсім. простіше коли хтось втлумачує тобі))))

Рост - 24-4-2009 у 00:23

Зрозуміло. Ну, я з адмініструванням зав'язав років 4 назад, тому не знаю, що зараз і де. Але на форумі є трохи юніксоїдів, то напевно вони щось і підкажуть.

Степан Максимов - 3-6-2009 у 12:00

Perl рулить і завжди буде рулити ))
Курси - фігня, навіть самі-самі супер-пупер курси дадуть максимально 10% того що треба.
Вивчати самому і тільки самому.
Література+поставити собі задачу і реалізувати її)

Нема задачі?, можу дати під реалізацію ))) подивлюсь код, дам поради ))

Степан Максимов - 3-6-2009 у 12:03

Пан Олександровськкий, можу вам реалізувати скрипти що вас цікавлять, але коштуватиме це не дешево ))