Форум Рідного Міста

Ексклюзивні blu-ray фільми у Full HD

Сергій Попчук - 6-5-2009 у 09:48

Великий асортимент blu-ray фільмів у інтернет-магазині blu-ray фільмів та ігр для PS3 Bluray.In.Ua.
Майже всі фільми мають українські або російськи субтитри та звукові дорожки.
Новинки відразу після виходу. Майже всі блокбастери та фільми зі спецефектами в якості Full HD: Blu-ray фільм Трансформери, Ван Хельсінг в Full HD на blu-ray, Константин, Пірати Карибського моря 3, фільм Зоряні війни у Full HD, фільм Кінг Конг.
Історичні батальні фільми:Гладіатор, Троя, 300 спартанців, Царство Небесне.
Багато ексклюзиву та того, що ніколи (або ще дуже не скоро!) не буде доступне на ліцензії в Full HD: документальний фільм Планета Земля на 4 blu-ray дисках, 4 blu-ray фільми з серії Атлас Діскавері, ремастерений мега хіт документального кіно Мікрокосмос у Full HD.
Класичні шедеври: фільм Мовчання ягнят на блю-рей, трилогія Хрещений батько в Full HD, ремастерений та наново відсканований blu-ray фільм Острів дракону з Брюсом Лі.
Пропонуємо концертні записи в Full HD зі звуковими доріжками LPCM (що є еквівалентом якості CD диску): Ролінг Стоунс, Елтон Джон, Робі Віл'ямс, Міко, концерт Queen: Rock Montreal на blu-ray Full HD.
Щоб попередити зайвий флуд: всі blu-ray диски відмінної якості та "ідуть" на PS3. Якщо Вам потрібний саме фільм, то Ви його отримуєте у якості оригіналу, але іноді без додаткових матеріалів (інтерв'ю з режисерами тощо). Якщо для Вас головне не якість картинки та звуку, а щось інше, то це Ваше право, проте Ви можете хоча б спробувати.
Працюємо кілька місяців і до якості дисків у клієнтів нема жодних претензій. Майже всі клієнти стають постійними.