Форум Рідного Міста

чутки про Львів та західну Україну

Тарас Клим - 23-6-2009 у 21:03

Доброго дня усім!!!
Я мешкаю на сході Укриїні ,а саме у Дніпропетровську, та помічаю таку тенденцію більшість людей ,які живуть на сході упередженно ставляться до західної України. А саме я чув такі назви як: бендри, заподенці та інш. Я завжди через че відчуваю неподобства,так як я вважаю,що на заході,а зоркема у Львові живуть люди які є повоною протилежностю тих "страхітть" про які меня розповідають ,через це я входжу у постійні суперечки.
Оскількі я ніколи не бував у Львові,але сподіваюсь побувати, я хотів бі розвіяти цей міф, саме через це зареєструвався на цьому форумі.
Мені було б цікаво поспілкуватись з мешканцями цього міста, так как вважаю, що усі суперчкі нав'язані з боку росії, за метою розілу країни.От же че приймете мене на своєму форумі?
В мене є декілька запитань. Мені постійно розповідають про те з якою "люттю" львівь'яни зустрічають людей ,які розмовляють на російській мові. Че правда це?

Юрій Сєров - 23-6-2009 у 22:20

Ой, вже була подібна тема...
Я щось сходу не можу знайти, може потім...
Якщо Ви направду не плануєте провокацій і не хочете організувати тут сварку, то просто спілкуйтеся на Форумі, почитайте старі дискусії...
Стосовно питання - відповідь НІ.
Думаю, далі провадити дискусію немає сенсу.