Форум Рідного Міста

Медведєв наїхав на Ющенка за антиросійську політику...

Юрій Сєров - 12-8-2009 у 05:23

Великий резонанс викликала заява президента РФ щодо стосунків Росії і України.
http://ua.pravda.com.ua/news/2009/8/11/99642.htm

Медведєв закидає українському президенту
- "антиросійську позицію України у зв'язку з варварським нападом режиму Саакашвілі на Південну Осетію",
- "Політичне керівництво України, ігноруючи думку громадян своєї країни – не кажучи вже про відому Вам позицію Росії, – уперто продовжує курс на вступ до НАТО"
- Медведєв дорікає Ющенку в "лінії на перегляд спільної історії, героїзацію нацистських поплічників, звеличування ролі радикал-націоналістів, нав'язування міжнародному співтовариству націоналістично забарвлених трактувань масового голоду в СРСР 1932–1933 років як "геноциду українського народу"; "витисненні російської мови", вигнанні з України двох російських дипломатів, а також утручанні влади в справи православної церкви – він вказує на "штучно створені" несприятливі умови візиту патріарха Кирила.

Зрозуміло, що така заява виникла не просто так, що скоро вибори...

Яценюк одразу встиг "підтявкнути" Медведєву, мовляв Ющенко дав достатньо приводів для звинувачень Медведєва (тепер я точно знаю за кого голосуватиму). БЮТ стримано хі-хікнув. Якоїсь внятної реакції регіоналів я не почув.

Кому вони підігрують?
Вони бояться Ющенка, чи це може, навпаки, такий спосіб йому підіграти? Бо відомо, що слова російських владоможців діють український люд сприймає з точністю до навпаки.

Андрій Пелещишин - 12-8-2009 у 08:01

У мене чомусь чітке відчуття, що за цим стоять якісь внутрішньоросійські проблеми. Може намітився конфлікт Медведев-Путін?
Я просто не можу зрозуміти, як може спокійно жити керівник держави з величезними повноваженнями, який уже третій (?) рік керує, а режим все-рівно "путінский" :)

Можливо, минулого року він (Медведев) відчув сильний допінг популярності від операції в Грузії і тепер хоче повторити успіх. А Путін, навпаки, вже тянеться до образу розважливого господарника (він вигідно відрізняється і готовністю до переговорів в газовій сфері).

З другого боку, звичайно виступ Мєдвєдєва образливий. І всі, хто в нас з ним солідаризувався, дещо поспішили вклонитися царю. Ще будуть пояснювати, що "їх неправильно зрозуміли".

Юрій Сєров - 12-8-2009 у 18:52

Сподобався один камєнт на іншому сайті:
Варіант відповіді Ющенка:


Прем'єр-міністру Російської Федерації
п. Путіну В.В.

Шановний Володимир Володимирович!

Звертаємо Вашу увагу на недостойну поведінку Вашого підлеглого Президента РФ Мєдвєдєва Дмітрія...

Соломія Федушко - 12-8-2009 у 21:36

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Юрій Сєров
Сподобався один камєнт на іншому сайті:
Варіант відповіді Ющенка:


Прем'єр-міністру Російської Федерації
п. Путіну В.В.

Шановний Володимир Володимирович!

Звертаємо Вашу увагу на недостойну поведінку Вашого підлеглого Президента РФ Мєдвєдєва Дмітрія...


підлеглий Президент - це смішно, але прямо в точку :rolleyes:

Юрій Сєров - 13-8-2009 у 01:34

Розглядають і такий варіант.
Цитата:
Стоит отметить и то, что это письмо идет в разрез в дипломатией Путина, который не доводил отношения с Ющенко до личного разрыва, более того, личная встреча Ющенко или Тимошенко с Путиным, как правило, приводила к заметному снижению напряженности в отношениях между странами. Если это еще и "пощечина по касательной" премьеру и "национальному лидеру", становится совсем интересно - не ожидает ли Россию по выходе из "эпохи Путина" еще более чудовищная эпоха?

Значит ли это, что Медведев и те, кто готовил ему это письмо, хотят, чтобы Украина отошла от России подальше? Ответ простой - насчет Медведева сказать трудно, но сверхзадача этого письма - именно такая: оттолкнуть будущее руководство Украины от России. Точнее - максимально затруднить приход на пост президента Украины пророссийского политика. Возможно, это лежит где-то в рамках негласных договоренностей с Обамой - сдать свои зоны влияния в СНГ в обмен на молчание в Америке по поводу сугубо внутрироссийских безобразий. Заодно намерение "повесить на шею" Евросоюзу задыхающуюся от кризиса Украину, которая будет, к тому же, терять свое положение монопольного транзитера азиатского газа. Отказаться от базы флота в Севастополе. Отдать Крым и юг Украины в качестве зоны экономических интересов Турции и Румынии. Сдать русских на Украине так же, как сдали в Прибалтике, Средней Азии и на Кавказе. И так далее...

По другому как-то не раскладывается...

http://forum-msk.org/material/politic/1343011.html#

Тоді Арсен попалився...

Тарас Гулка - 13-8-2009 у 08:49

Гарна відповідь Медведєву Віри Ульянченко

http://pravda.com.ua/news/2009/8/12/99720.htm

У відповідь на цю зайву Росія вже дала роз'яснення, що "Що стосується відношення президента РФ, нашої країни до українського народу, українській державі - воно вийняткове шанобливе, тепле, братське" :)

http://tsn.ua/ua/ukrayina/kreml-zayava-myedvyedyeva-adresuvalasya-v...

Юрій Сєров - 14-8-2009 у 04:08

Ющенко також непогано відповів. Цікаво, чому ніхто з політиків ще не коментує його відповідь. Той самий Арсеній, наприклад.

Dmy - 14-8-2009 у 10:28

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Юрій Сєров
Ющенко також непогано відповів. Цікаво, чому ніхто з політиків ще не коментує його відповідь. Той самий Арсеній, наприклад.
Ну, так Ехо Москви чомусь більше не зверталось:rolleyes: А людина сидить - чекає.

Dmy - 14-8-2009 у 16:26

Цитата:
этого письма - именно такая: оттолкнуть будущее руководство Украины от России. Точнее - максимально затруднить приход на пост президента Украины пророссийского политика. Возможно, это лежит где-то в рамках негласных договоренностей с Обамой - сдать свои зоны влияния в СНГ в обмен на молчание в Америке по поводу сугубо внутрироссийских безобразий. Заодно намерение "повесить на шею" Евросоюзу задыхающуюся от кризиса Украину, которая будет, к тому же, терять свое положение монопольного транзитера азиатского газа. Отказаться от базы флота в Севастополе. Отдать Крым и юг Украины в качестве зоны экономических интересов Турции и Румынии. Сдать русских на Украине так же, как сдали в Прибалтике, Средней Азии и на Кавказе. И так далее...
Важко віриться. По-моєму, типова російська істерика з типовими російськими же понтами щодо надрозуміння всіх вселенських процесів.

Dmy - 14-8-2009 у 16:33

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Ігор Паславський
заявка якась дивна, як би сказав Добкін - текст трохи по дебільному написано...
Президент Росії не може собі позволити нормального спічрайтера?..

:lol:
Які претензії до спічрайтерів?!
Діма прокинувся після триденних святкувань річниці, водкі нема, розсолу нема, Путін - в Абхазії, блін!:mad:
Увімкнув відео і спробував сказати: "Шаріктиказьолойбашкабляна... :mad::mad::mad:"
Адаптували, як змогли:rolleyes:

Павло Дудра - 14-8-2009 у 20:49

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Dmy
Цитата:
. По-моєму, типова російська істерика з типовими російськими же понтами щодо надрозуміння всіх вселенських процесів.


1.Обама слабенько "зіграв" у Москві -от і понтуються ;)

2.Чому "надуває щоки" Мєдвєдєв,а Путін відмовчується..

А просто потім Мєдвєдєва кудись нафік послом:saint:
А Путін - знову до керма..років на 10-ть.

"Царь...Очень приятно..Царь " :lol:



Роман Голощук - 15-8-2009 у 15:34

Ще один анекдот:
Медведев жалуется Путину:
- Я тут очень жесткое письмо написал Ющенко. Уже и на блоге его вывесил, и по телевизору его третий день гоняют, а Ющенко не отвечает!
Путин, лениво ковыряясь в зубах:
- То-то, я думаю, мне Ющенко какую-то странную SMS-ку прислал: "Владимир Владимирович! У Вас Шнурок развязался."