Форум Рідного Міста

Княжі озера

Роман Кожушко - 9-9-2009 у 12:19

Літом віддихаеш не тільки на морі. Їздиш з сімьєю на озера. КНЯЖІ ОЗЕРА ми з друзями відкрили для себе випадково. Потім їздили і з сімьєю і на рибалку. Хвойний ліс і чисті озера, спортмайданчики і більярд, сауна з виходом в озеро і смачні страви. Відпочинок на всі смаки:sing:
http://www.k-ozera.lviv.ua

photo_02.gif - 20kB

Demyan - 9-9-2009 у 12:52

А ціни якісь можна?

Ярема П. - 9-9-2009 у 21:33

Власне, а то таке враження, що там все задурно...

Андрій Пелещишин - 9-9-2009 у 22:19

Не люблю коли піарщики різних мастей "косять" під звичайних клієнтів.
Пане Романе, якщо ви маєте безпосердній стосунок до цього курорту - нормально усе розпишіть, дайте відповіді на питання, розкажіть як добиратися. Якщо це буде не "локшина", а нормальна інформація - ніхто нічого проти мати не буде.

Demyan - 10-9-2009 у 07:50

ТАк окрім того я б дійсно поїхав, нове місце цікаво,
Але якщо зараз буде відповідь - всі питання по телефону - то для чого тоді ця тема?

Роман Кожушко - 14-9-2009 у 15:52

;) справа в тому, що у кожного різні смаки, одним подобається в тому місті, а іншим в другому. Я дав ссилку на сайт де можна побачити детальну карту як добратися до цього міста. Я їзжу машиною, тому на маршрутці чи автобусі чи електричці як добратися не знаю. На трассі вказівник є, від нього повертаєте направо, їдите ще 2 км і ви на місці. Природа там дійсно гарна і воздух чистий, може тому що сосновий ліс навколо. Є дикі кабанчики в загоні....:) як кажуть: "для разнообразия наверное". Ціни там середні, єдине що за кожну розвагу, так сказать, треба платити окремо, якось не продумано трохи. За бунгало 60 грн./добу, можна взяти палатку - 100грн повністю прокат. Єдине, що удобства на вулиці, але це мені не заважало... Є де машину поставити, на территорії бази 5грн./добу. За рибалку 15 грн заплатив, зловив трохи, на уху вистачило, але я ловив в день, нічого не платив, а взагалі за 1кг. - 20грн. Питайте, що ще цікавить:)

Ярема П. - 14-9-2009 у 17:03

Офтоп: Але мова... :mad: Може повиправляєш, щоб стидно не було?

Щодо палатки - можна свою розкладати чи треба обов’язково брати в них в прокат? Якщо можна свою, то чи треба платити за місце і скільки? Що там з їдою, мають доброго кухаря і які там ціни на їду (приблизно)?


Роман Кожушко - 16-9-2009 у 14:10

Зі своєю палаткою можна:) - 30грн. на добу. Харчування: перше, мьясні і рибні страви; сніданки, обіди і вечері можна замовляти в кафе-барі. Цін точно не памятаю, брали с собою мясо і овочі, робили гриль і шашлик. Мангал безкоштовно, а связка дров 10 грн. Брали каву в районі 5грн., чай теж. Замовляли бліни і вареники, точних цін не памьятаю, але недорого.

Demyan - 16-9-2009 у 14:18

А номера там по чому? хороші номера?

marco - 17-9-2009 у 10:56

Гм, давно не мав нагоди спілкуватися з носіями такої "чудової" мови. Думав що таке вже рідкість, принаймі в львівському неті...

Якось цей стиль написання викликає навіть відразу до суті написаного.
Тепер я розумію, що незалежне тестування з української конче необхідне :rolleyes:

Звиняйте за офтоп...

Анастасія Кулакова - 17-9-2009 у 15:13

Марко, особисто я не вважаю Ваше повідомлення офтопом, бо:
- була мета пропіарити певну турбазу
- мету не досягнено
Ба, навпаки - саме відраза спадає на думку. ТАКОЇ мови не має навіть у більшості російськомовних регіонів, бо у нас вже або пишуть (говорять) російською, або більш грамотним зразком української на кшталт моєї. А от у Львові... Я вважаю, що це був зразок саме антипіару, або просто робота конкурентів:) Тому що цю рекламну інформацію було надто важко (а не тільки огидно) навіть прочитати.

Demyan - 18-9-2009 у 07:41

Не знаю а мене зацікавило, хочу щось нове, але от те що сайт якийсь недороблений без інфо без цін...сайти наприклад того ж узлісся набагато кращий тай бухти вікінгів...

Роман Кожушко - 18-9-2009 у 16:36

Цікаво, що всіх бентежить питання мови, хоча тема зовсім про інше. Але, якщо вже так цікавить, то думаю, що вказувати на недосконале володіння мовою сторонній людині як мінімум нетактовно і свідчить про не дуже високий рівень культури. Цікаво. якщо би ви знали, що я араб, чи француз, чи поляк ви би мене сприйняли позитивно?:) Принаймі, я намагаюсь спілкуватись з Вами на вашій рідній мові. Це як повага до аппонента. Хоча, я прийшов на сайт щоб поспілкуватись в дружній атмосфері. Піарити я нічого не збираюсь і агітувати мені когось туди поїхати нетреба. Цікаво було поділитись новими враженнями, навідь якщо це місто і не ідеальне... А спілкуватись Вас ніхто не примушує.
Котеджі там нові зі зрубу, досить просто, але все необхідне є: стол, кравать, тумбочки, табуретки, дзеркало, телевізор за окрему плату і холодильник. Проживання з однієї людини 50 грн. Єдине, душ і туалет на вулиці.
Друзі ловили рибу, сьогодні приїхали. Зловили амура під 3кг., кажуть є толстолобіки, карпи... Рибалка 15грн. Знайомі сьогодні збираються на полювання в ті краї на суботу і неділю. Думають зупинитись на базі. В понеділок напишу, якщо бажаєте, їхні враження.

marco - 18-9-2009 у 19:02

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Роман Кожушко
Цікаво, що всіх бентежить питання мови...

та про не мову властиво йшлося, а про неграмотність...
Точніше про свідоме, або недбайливе знущання над граматикою.
Цитата:
Оригінальне повідомлення від Роман Кожушко
Але, якщо вже так цікавить, то думаю, що вказувати на недосконале володіння мовою сторонній людині як мінімум нетактовно і свідчить про не дуже високий рівень культури.


:lol: Ага, то писати так як Ви писали вище свідчить про високий рівень культури, а звернути на це увагу про невисокий.
Дивна логіка...

Тим більше, що як показує останнє повідомлення, писати правильно Ви можете, якщо докласти зусиль. :rolleyes:

Тобто різницю між першим та попереднім постом розумієте все-таки.
І за це дякую.

Юрій Сєров - 18-9-2009 у 22:57

Цитата:
Принаймі, я намагаюсь спілкуватись з Вами на вашій рідній мові

Ну так, мабуть, ця мова Вам справді не рідна

"аппонента", "стол, кравать, тумбочки", "нетреба"

плачу....

Роман Кожушко - 24-9-2009 у 10:24

Академіку:) Про культуру ви розумієте зі своєї маленької академічної колокольні мабуть... але Ви маєте право на власну думку, навіть помилкову. Хочу Вас розчарувати, курси української мови не брав спеціально щоб вам догодити, так що однаково пишу, як в першому, так і в останньому своєму повідомленні.
Всім і Юрію Сєрову - з вами не цікаво, ще трошки і я почну " деградировать":) - перекладете самі. Вам треба спілкуватись в Чатах, а не на тематичних форумах.

Ярема П. - 24-9-2009 у 12:09

Щось з’їхали з теми. До Романа Кожушко - дивіться тут: http://misto.ridne.net/viewthread.php?tid=1577 :
Цитата:

ФОРУМ Є ВИКЛЮЧНО УКРАЇНОМОВНИМ!!
Єдиною робочою мовою Форуму є українська. Інші мови можуть використовуватися лише в режимі цитування іншомовних джерел.


Взагалі зрозуміло, негласне правило, що принаймні на цьому форумі треба дотримуватися норм і правил української граматики. Зрештою, я б у даному випадку звертався б до головного адміністратора про розв’язання дискусії.

Рост - 24-9-2009 у 22:05

Та чого ви ся вчепили людини? Ну не володіє чоловік добре граматикою. Але ж намагається писати на українській. Не на хінді ж. І в правилах теж, вибачайте, на сказано, що незнання граматики на досконалому рівні є перепоною для написання дописів.
Так що, панове насмішники, не праві ви, ІМХО. Зав'язуйте.

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Роман Кожушко
Всім і Юрію Сєрову - з вами не цікаво, ще трошки і я почну " деградировать":) - перекладете самі. Вам треба спілкуватись в Чатах, а не на тематичних форумах.

А ось тут на разі ваше спілкування, Романе, обмежується тільки піаром конкретної бази. Як раз правилами даного форуму визначено, що рекламувати що будь можна активним дописувачам ФоРуМу. Якщо ж усе ваше цікаве спілкування зведеться до однієї теми, доведеться обмежити вам доступ до ФоРуМу.

Hanor Narasson - 28-9-2009 у 18:27

Подивився по карті, де ж ті "Княжі озера". Остаточно, якщо не виходити за межі бази, то може бути... Бо кругом - мраки мрачні... :(