Форум Рідного Міста

Львівський Економічний Тижень - ВПЕРШЕ в Україні!!

Ірина Кепич - 24-9-2009 у 17:37

Львівський Економічний Тиждень проходитиме на Львівщині з 28 вересня по 3 жовтня 2009 р. Це ініціатива Львівської обласної державної адміністрації зі сприяння освіті, підприємництву, інноваціям і співпраці влади, бізнесу та громадськості як основним стовпам конкурентоздатності України у ХХІ столітті.
Це перший в Україні проект формату економічного фестивалю, що наслідує найкращий європейський досвід та задає нові стандарти для українських регіонів. Протягом Тижня у Львові відбуватимуться круглі столи, зустрічі студентів та бізнесменів з міжнародними експертами, студентські дебати, фотоквести; будуть оголошені конкурси студентських проектів та соціальної реклами; пройде IX Львівський міжнародний економічний форум у м.Трускавець; відбудуться заходи партнерів Тижня; Міністерства економіки України, ПАУСІ, Львівської ТПП, та програми Університетські центри розвитку бізнесу. Співорганізаторами проекту є компанії PRP Ukraine/ PlaceID та Регіональні ініціативи за підтримки Львівської Міської Ради. Партнерами проекту також виступають ВАТ Ерсте Банк, Європейська Бізнес Асоціація у Львові (EBA), Національний Університет «Львівська Політехніка, Національний Університет ім. Івана Франка та Львівська бізнес-школа Українського Католицького Університету, Львівська Асоціація Розвитку Туризму та журнали Експерт-Україна та Lviv Today.
Проморолик ЛЕТу - http://www.youtube.com/watch?v=PfURiWWz1IQ
Програма подій на веб-сайті http://www.economicweek.com.ua

Андрій Пелещишин - 11-10-2009 у 18:06

Відбув я цей тиждень у якості науковця. Там була окрема програма для науковців.
Дещо цікаве було, але останні дні, а саме виїзд в Трускавець, ІМХО був провальним і марним витрачанням коштів. Крім того, я не зрозумів необхідності організовувати обіди в такому дорогому (напевно) закладі, як "Віденська кав'ярня".