Форум Рідного Міста

ДАІ ввела нову систему складання іспиту на права

Соломія Федушко - 19-11-2009 у 19:05

Державна автоінспекція МВС України запровадила нову спеціалізовану систему контролю за ходом складання іспитів на отримання посвідчення водія.

Принцип роботи цієї системи полягає у тому, що Департамент ДАІ може контролювати в режимі он-лайн процес складання іспитів на право керування у будь-якому реєстраційно-екзаменаційному підрозділі України.

Процес складання іспиту, а також відповіді тих, хто його складає, у Департаменті ДАІ можна переглядати у режимі реального часу. При цьому унеможливлено втручання, тобто надання допомоги у відповіді на запитання або виправлення неправильних відповідей.

Також начальник Департаменту ДАІ МВС України Сергій КОЛОМІЄЦЬ звернув увагу, що відтепер усі, хто бажає отримати водійське посвідчення, складатимуть іспити за новою версією екзаменаційних білетів. Це обумовлено, зокрема, тим фактором, що непоодинокі випадки, коли відповіді на загальновідому стару версію просто заучували або переписували.

Крім того, після закінчення складання іспиту та під час перевірки відповідей інспектор у підрозділі не матиме змоги внести будь-які зміни, тому що система автоматично інформує про несанкціоноване втручання.

На даний час до роботи у системі підключено два столичних реєстраційно-екзаменаційні підрозділи - МРЕВ № 2, що на вул. Туполева,19, та МРЕВ № 10, що на вул. Братиславській, 52. Всього ж в Україні є 267 таких підрозділів.

За даними ДАІ, міністр внутрішніх справ Юрій ЛУЦЕНКО, який ознайомився з роботою нової системи контролю, дав завдання якомога швидше ввести в дію системи усі наявні в державі реєстраційно-екзаменаційні підрозділи.

Також чула, що після запровадження нової системи кількість бажаючих отримати водійські права зменшилась вдвічі.

Ярема П. - 19-11-2009 у 20:15

Так про це ще в жовтні в УНІАН писало...

Соломія Федушко - 19-11-2009 у 20:22

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Ярема П.
Так про це ще в жовтні в УНІАН писало...


Сьогодні по радіо почула, тож вирішила поділитись інформацією. Можливо й так...

Рост - 19-11-2009 у 21:23

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Ігор Паславський
Цікаво, що за система, якщо захист банківських систем обходять то тут тим більше...

Скоріш за все мова йде про систему перенаправлення грошових потоків :)

Ярема П. - 19-11-2009 у 22:41

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Соломія Федушко
Сьогодні по радіо почула, тож вирішила поділитись інформацією. Можливо й так...

Ну та, ще й текст уніанівський один до одного крім останнього речення, чи Ви може на слух відразу з радіа записували?:lol:

Щодо тих всіх нововведень, то цілком згідний з Ростом - баблу треба дати нову інтерпретацію і нову кишеню:(

Соломія Федушко - 19-11-2009 у 22:57

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Ярема П.
Ну та, ще й текст уніанівський один до одного крім останнього речення, чи Ви може на слух відразу з радіа записували?:lol:


:) вибачте, але на слух записати такий текст хисту за собою не замічала. Почула сьогодні по радіо таку новину скупо. Оскільки сама отримала права минулого року і всю цю систему пройшла, то, звичайно, зацікавило. Ввела в пошук і ось ця стаття знайшла, думала, що це ще когось зацікавить, то й створила тему, число не зауважила. Тільки-що перевірила й справді, 7 жовтня, вибачте. Але не думаю, що це дуже впливає на той факт, що ввели нову систему складання іспитів на водійські права.