Форум Рідного Міста

Конкурс творчих робіт секції «Комп’ютинг»

Андрій Пелещишин - 26-11-2009 у 12:50

Мала технічна академія наук та Інститут комп’ютерних наук та інформаційних технологій (ІКНІ) Національного університету «Львівська політехніка» оголошує про конкурс творчих робіт Малої технічної академії наук секції «Комп’ютинг»

1. Мета конкурсу творчих робіт:
 пропаганда досягнень науки, освіти, техніки та новітніх технологій у регіоні;
 підвищення зацікавленості учнів 8-10 класів до поглибленого вивчення інформаційних технологій в секції «Комп’ютинг» Малої технічної академії наук (МТАН) Національного університету «Львівська політехніка»;
 виявлення серед учнів загально-освітніх шкіл обдарованих та здібних до навчання, профорієнтаційна робота з ними щодо навчання у «Львівській політехніці».
2. Основні завдання конкурсу творчих робіт секції «Комп’ютинг» МТАН:
 профорієнтація учнів випускних класів середніх шкіл, гімназій, ліцеїв;
 ознайомлення абітурієнтів з кафедрами Інституту комп’ютерних наук та інформаційних технологій;
 залучення учнів до виконання творчих завдань.
3. Порядок проведення конкурсу творчих робіт секції «Комп’ютинг» МТАН
1) Для участі у конкурсі приймаються роботи учнів 8-11 класів у таких категоріях:
 сайт моєї школи (українською або англійською мовою);
 шкільний календар;
 засоби для оцінювання знань учнів.
2) Конкурсні роботи виконуються у заочному режимі та висилаються для рецензування до 18 грудня 2009 року на адресу lp.ikni@gmail.com або розміщуються на сайті МТАН у секції «Комп’ютинг» http://vns.lp.edu.ua/moodle/course/category.php?id=905 .
3) Під час роботи над завданнями є можливість консультування з викладачами ІКНІ «Львівської політехніки» на сайті МТАН у секції «Комп’ютинг».
4) Захист робіт відбудеться 26 грудня 2009 року о 10.00 у 809 аудиторії V навчального корпусу «Львівської політехніки» за адресою: вул. Ст. Бандери, 28.
5) Вимоги до робіт:
 довільний вибір програмного забезпечення;
 презентація роботи;
 інструкції до роботи.
6) Оцінювання робіт проводитиметься за 100-бальною шкалою: відсутність у програмі помилок на етапі виконання – 20 балів, презентація роботи – 20 балів, опис роботи – 20 балів, захист роботи – 20 балів, графічне оформлення – 10 балів, дружній інтерфейс – 10 балів.
7) Призерами конкурсу творчих робіт вважаються учасники, які вчасно подали роботу на рецензування, виступили із захистом роботи та сумарно набрали не менше 50 балів.
8) Переможці конкурсу творчих робіт обираються у кожній категорії та визначаються із числа призерів, які зайняли перші 3 місця.
9) Підтвердженням перемоги у конкурсі творчих робіт є документ, виданий інститутом комп’ютерних наук та інформаційних технологій Національного університету «Львівська політехніка».
10) Призери та переможці конкурсу творчих робіт нагороджуються цінними призами.

Відповідальний:
декан ІКНІ Шаховська Н.Б.
тел (032) 2582404
lp.ikni@gmail.com


Юрій Сєров - 21-1-2010 у 11:45

Оголошення про другий тур конкурсу творчих робіт Малої технічної академії наук секції «Комп’ютинг»

1. Основні завдання конкурсу творчих робіт секції «Комп’ютинг» МТАН:

* залучення учнівської молоді до науково-практичної роботи у галузі комп’ютингу;
* формування творчого гуртка учнів на базі «Львівської політехніки».

2. Порядок проведення конкурсу творчих робіт секції «Комп’ютинг» МТАН

1. Для участі у конкурсі приймаються роботи колективів учнів 8-11 класів у таких категоріях:
* веб-програмування, веб-дизайн;
* графіка;
* програмування.
2. Конкурсні роботи виконуються у дистанційному режимі та висилаються для рецензування до 20 березня 2010 року на адресу lp.ikni@gmail.com або розміщуються на сайті МТАН у секції «Комп’ютинг» http://vns.lp.edu.ua/moodle/course/category.php?id=905 .
3. Під час роботи над завданнями є можливість консультування з викладачами ІКНІ «Львівської політехніки» на сайті МТАН у секції «Комп’ютинг».
4. Захист робіт відбудеться 27 березня 2010 року о 10.00 у 809 аудиторії V навчального корпусу «Львівської політехніки» за адресою: вул. Ст. Бандери, 28.
5. Вимоги до робіт:
* довільний вибір програмного забезпечення;
* презентація роботи;
* інструкції до роботи.
6. Оцінювання робіт проводитиметься за 100-бальною шкалою: відсутність у програмі помилок на етапі виконання – 20 балів, презентація роботи – 20 балів, опис роботи – 20 балів, захист роботи – 20 балів, графічне оформлення – 10 балів, дружній інтерфейс – 10 балів.
7. Призерами конкурсу творчих робіт вважаються команди, які вчасно подали роботу на рецензування, виступили із захистом роботи та сумарно набрали не менше 50 балів.
8. Переможці конкурсу творчих робіт обираються у кожній категорії та визначаються із числа призерів, які зайняли перші 3 місця.
9. Підтвердженням перемоги у конкурсі творчих робіт є сертифікат, виданий інститутом комп’ютерних наук та інформаційних технологій Національного університету «Львівська політехніка».
10. Призери та переможці конкурсу творчих робіт нагороджуються цінними призами. Перший приз – ноутбук.

Відповідальний:
декан ІКНІ Шаховська Н.Б.
тел (032) 2582404
lp.ikni@gmail.com