Форум Рідного Міста

13 січня 2010 року Павло Табаков презентуватиме нову концертну програм...

Соломія Федушко - 4-1-2010 у 20:59

Грандіозний музичний подарунок увечері напередодні Старого Нового року для львів’ян та гостей міста зробить Павло Табаков. У середу, 13 січня 2010 року, на сцені Львівського національного драматичного театру ім. М. Заньковецької співак презентуватиме нову концертну програму „Переплетені долі”. Початок концертів – о 17.00 та 20.00. (Ціна квитків – 60-200 грн.).

Двогодинний виступ Павла Табакова на сто відсотків супроводжуватиме „живий” звук. Концерт поділений на дві частини. Перша присвячена Різдвяним святам – у ній звучатимуть як колядки із альбому співака „Різдво для двох”, так і зовсім нові Різдвяні пісні. «Родзинкою» цього відділення буде те, що кілька колядок Табаков виконає в акустичній версії, що додасть композиціям святково-загадкового колориту.

Друга частина концертної програми „Переплетені долі” буде презентацією на широку публіку нового альбому Павла Табакова „Ти підпалила рай”, який побачив світ у середині грудня.

Спеціальним гостем сольних концертів Павла Табакова стане чоловічий октет „Орфей”, який 13 січня на заньківчанській сцені не тільки заколядує, а й вперше презентує унікальну класично-модернову композицію, з якою зараз змагається у телешоу „Україна має талант!”.

Катерина Слобода - 4-1-2010 у 21:02

Сумний в нього дуже той альбом якийсь...навіть не сподівалася, такий життєрадісний з вигляду хлопець...але все-рівно дуже гарні пісні!

Соломія Федушко - 4-1-2010 у 21:12

Та й справді, останній альбом '"Ти підпалила рай" трохи сумненький, такий ліричний вийшов :)