Форум Рідного Міста

Які перевізники зараз краще?

Максим Козлов - 10-1-2010 у 16:33

ось виникло питання яким можливо перевізником скористатися - треба передати валізу до Днепропетровська... мені радять шо ліпше за все тільки делька з них . Це так?

Ольга Косовська - 10-1-2010 у 16:51

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Максим Козлов
ось виникло питання яким можливо перевізником скористатися - треба передати валізу до Днепропетровська... мені радять шо ліпше за все тільки делька з них . Це так?


я щось незрозуміла, що таке "делька". Але точно знаю, що досить не погано передавати будь які речі потягом через провідників, або навіть не погано коли знайти людину, яка іде потягом до Вашого пункту призначення.

Анастасія Кулакова - 10-1-2010 у 18:10

Найпопулярнішими перевізниками саме у Дніпропетровську є двоє - "Автолюкс" та "Шериф". Це набагато надійніше, але й суттєво дорожче, ніж потягом (провідником). Вибір залежить виключно від того, що саме буде у тій валізі.

vovka - 10-1-2010 у 19:20

Користувався Автолюксом (дорого), Новою Поштою, Гюнселом, Нічним Експресом і ще якимсь - забув.

Все було без проблем.
Ви головне задекларуйте вартість реальну щоб на випадок чого якісь гроші отримати.

В кожного нормального перевізника є свій сайт з калькулятором. Останній раз відправляв Гюнселом то те що показав калькулятор зійшлося з тим що заплатив реально.

Як на мене значно зручніше чим через провідника і надійніше.

Demyan - 11-1-2010 у 09:32

Чесно кажучи нерозумію таких питань...Зараз таких перевізників і способів є дуже багато. ТАке враження що людина живе в лісі і щоб щось взнати відразу в інтернет на форум. А зайти в гугл і просто задати пошуком?
Найдешевше вийде Укрпошта, мають трек номер, можна відслідковувати, можна оголосити цінність, можна доставка до клієнта.

Hanor Narasson - 11-1-2010 у 11:21

1. Запакуйте валізу в мішок (можна такий як для сміття). Обклейте скотчем. На Автолюксі у мене були прецеденти, що коли коробка була заклеєна звичайним прозорим скотчем і лишилася на лишню ніч на складі на Новознесенській - то скотч знизу розрізали, частину речей витягнули і заклеїли знову.

2. На випадок втрати - застрахуйте на суму, яка компенсує втрату. Але це дорого.

3. Я користуюся Міст-Експресом. У Львові - це Зелена 147 - там де бази, біля переїзду.

4. Поїздом можна також передати, але йдіть до начальника поїзда і він це оформляє офіціально. З поїздом проблема: треба, щоб одержувач підійшов на час. У перевізників це не так критично, але може йти довше.

Hanor Narasson - 11-1-2010 у 11:23

Ще є важливим: де вам зручно здати у Львові і де отримувати у Дніпрі. Автолюкс, наприклад, втратив багатьох дрібних клієнтів, коли перебрався з Сахарова на Новознесенську.

Demyan - 11-1-2010 у 12:17

Автолюкс приймає багаж на Сахарова досі - туди навіть зручніше бо людей менше.
Майжу від часу заснування Автолюкса - користувався жодних проблем ніколи не виникало.

Укрпошта - теж користуюся часто, проблем теж не виникало.

Провідники - треба бути обережними і знати те як можуть "кинути", забрати багаж не по призначенню і т.д. Якщо це знати і зазделегіть передбачити - проблем не буде.

Нічний Експрес - добре але далеко і не зручно бігати оформляти доставку.

Інтайм - досить дешево приїжають до вас.

Багажне відділення Укразілзниці - геморой в звязку з бюрократією, зато якщо відправляти щось багато і велике - дешевше не знайти.

EMS (Спец звязок) - курєрська служба доставки, одна з самих надійних, військові, доставляють з хати в хату, дорого.

ТНТ, ДНЛ і т.д. надійно але теж дорого.

Скажу так відправляю часто і багато і тими всіма службами і ще багатьма - проблем не виникало ніколи. Просто в залежності від виду багажу, його цінності, терміновості доставки, наявність фінансів - вибираю ту чи іншу службу. Ніколи нічого не губилося, не крали не пропадало.

Hanor Narasson - 11-1-2010 у 13:03

Цитата:

Автолюкс приймає багаж на Сахарова досі - туди навіть зручніше бо людей менше.

Та приймає і на автовокзалі, але видає тільки на Новознесінській.
От найбільш відчутна пропажа у мене була якраз на автолюксі (коли розрізали коробку). Хоча у автолюксу напевне найбільша мережа поза обласними центрами.

Humoris causa (трохи офтопічно).
Свого часу в Києві була фірма-посередник, яка приймала пересилки, але пересилала не своїм транспортом, а через УЗ (отримання в багажному відділенні на вокзалі). Назва у фірми була цікава "Театральные мастерские".:lol:
Це майже так само круто, як магазин "Компютерний Всесвіт" Тзов "Головні убори".:baddevil:

Demyan - 11-1-2010 у 13:44

Мова йде про відправлення зі Львова а отже Сахарова працює, про видачу мова не йде.

Те що створюються такі фірми посередники - це не секрет і так працює дуже багато.
Схема дуже проста і є кілька варіантів.
1. Ви відкриваєте свої приміщення під склади для видачі отримання багажів.
2. Домовляєтеся з службами які мають вже свій транспорт і свої доставки - туди і пхаєте свій багаж.

Далі вже в залежності від типу знайомства, як вдалося домовивитися на тій чи іншій службі доставки і маєте транспорт на якому доставляються багажі оформлені у вас на складі :).

Такі схеми роблять і по туризму в автобусних (літаках) турах, Тур-Тез, Тезтур і т.д. і т.п.. Одна фірма має автобуси (літаки) і каже по турфірмам маршрут автобусу, далі тур-фірми або просто той хто має доступ до місць в автобусі за проценти від фірми перевізника везе вас в Болгарію чи Чорногорію. ;)

БІльш розкручені фірми тезтур, каря тур....вже мають і своїх представнкиів в країнах які приймають і т.д.

Смішного я нічого не бачу, той хто кмітливий той і знаходить як заробляти гроші ;), а інші будуть плакати що немає роботи ;)