Форум Рідного Міста

У Львові відбудеться творчий вечір барда Андрія Євтушенка

Юрій Сєров - 11-1-2010 у 13:23

20 січня у літературній кав’ярні-книгарні «Кабінет» у Львові відбудеться творчий вечір львівського барда та поета Андрій Євтушенка. У його виконанні прозвучать чимало авторських пісень та співаної поезії.
Андрій Євтушенко неодноразова брав участь конкурсах на кращу авторську пісню та співану поезію та різних фестивалях. На регіональному пісенному фестивалі "Цвіт папороті" (м.Стрий) здобув ІІІ місце в номінації "Авторська пісня", також брав участь у фестивалях "Зашків-2007", "Срібна підкова" та на фестивалі авторської пісні "Пісенна мрія" (м.Одеса), де здобув І місце. Став учасником Першого поетичного форуму "Веб'єднання" разом із багатьма поетами та бардами з усієї України.

У жовтні 2005 записав свій перший альбом "Туга за серцем твоїм", в лютому 2006 – другий – "Призабута мелодія", а в липні 2007 третій – "Сонце на долонях". Працює над четвертим альбомом своїх англомовних балад.

Початок о 18.00.

Марія Вибранівська - 13-1-2010 у 13:11

А як попадають на творчі вечори в "Кабінеті"? По запрошеннях, чи купляють квитки, чи можна просто так, прийти, взяти філіжанку кави і послухати ?