Форум Рідного Міста

mp3-екскурсії Львовом

Катерина Слобода - 19-3-2010 у 20:17

1 березня 2010 року у Львові і згідно календаря почалася весна. Це означає, що вже незабаром на свіже повітря «вилізуть» столики кав’ярень, розпочнуться вуличні фестивалі, а львів’яни скинуть зимові хутра і пересядуть на ровери. Чи, принаймні, почнуть більше ходити пішки і спацерувати, не боячись снігопадів. Для любителів піших мандрівок Львовом, пропонуємо записати на свій плеєр екскурсії у формат mp3 та бути самому собі гідом. :)
http://visitlviv.net/news/ua/vesna-chas-vykhodyty-na-vulyci-lvova-z...

Роман Голощук - 25-3-2010 у 12:13

Цікава ідея! Приємно, що авдіо-екскурсії доповнюються і мапою маршруту.

Катерина Слобода - 25-3-2010 у 18:12

Мені також дуже сподобалася ідея! Думаю, що варто її розвивати.

Галина Лев - 26-3-2010 у 17:04

Уже завантажую. Ціни нема людям, які роблять такі файні справи!

Катерина Слобода - 10-4-2010 у 09:32

Понад 3000 користувачів завантажило mp-3 екскурсії, що нещодавно з’явилися на сайті VisitLviv.net. Екскурсії складаються з маршрутів центральною частиною міста – «Львів стародавній» та «Львів за 2 години».

Про це ZAXID.NET повідомили у прес-службі Львівської міськради.

"Аудіо-екскурсії у такому форматі виявилися потрібними для гостей міста, і це нас дуже тішить. Наші колеги з Центру туристичної інформації розповідають, що кожного дня їх запитують про ці екскурсії і відвідувачі або їх собі записують на флешки чи плеєри, або качають з сайту VisitLviv.net", – зазначив Ярема Дух з відділу промоції міста ЛМР.

Зараз відділ промоції міста та команда сайту працює над новими екскурсіями. Наступні екскурсії будуть присвячені "Львівському Корзо" (прогулянка від Оперного театру до пам’ятника Грушевському) та окремим вулицям. Тексти готуються відомим львовознавцем Ільком Лемком, а оформлює і записує їх команда сайту VisitLviv.net.

Разом з тим, вже існуючі екскурсії записуються ще чотирма затребуваними туристами мовами – окрім української, екскурсії зазвучать англійською, польською, російською та німецькою. http://www.zaxid.net/newsua/2010/4/9/171039/

Я собі також закачала, назагал сподобалось. Коротко і ясно все розповідається. Якщо турист не має часу на повноцінну екскурсію-цей варіант дуже навіть добрий.

Катерина Слобода - 6-5-2010 у 15:50

Портал VisitLviv.net пропонує нову mp3-екскурсію Львовом під назвою «Львівське корзо».

З mp3-екскурсією відтепер можна прогулятись Львівським Корзо – так колись називали прогулянковий бульвар вздовж річки Полтви. Тепер це проспекти Свободи та Шевченка у Львові. Екскурсія розповідає про історію побудови проспектів та їх найвизначніших будівель. Автором тексту є знаний львовознавець Ілько Лемко, текст озвучив ведучий популярної передачі «Легенди Львова» та керівник управління інформаційної політики та зовнішніх відносин Львівської міськради Остап Процик. У записі екскурсії посприяло Радіо «Люкс FM».

Традиційно, окрім самої mp3-екскурсії на сайті VisitLviv.net http://visitlviv.net/ua/ можна безкоштовно завантажити PDF-мапу з зазначенням об’єктів, про які йде мова та текстовий варіант.

Попередні mp3-екскурсії порталу VisitLviv.net «Львів за 2 години» та «Львів стародавній» уже скачало понад 4000 Інтернет-користувачів.

Найближчим часом Інтернет-портал VisitLviv.net запропонує для свої користувачів mp-3 екскурсію «Львів за 2 години» англійською, російською та німецькою мовами. http://www.zaxid.net/newsua/2010/5/5/192412/