Форум Рідного Міста

Проект готелю на пл. Міцкевича

сумна - 22-3-2010 у 22:36

З'явилася інформація на ЗІКу про те, як виглядатиме готель по сусідству з Укрсоцбанком на пл. Міцкевича.

http://zik.com.ua/ua/news/2010/03/22/221662

Важко щось про нього сказати, якщо чесно. По-перше, що він не виглядає аж так монструозно, як колишній обговорюваний шлакоблок на Вірменській. По-друге, може він справді якось врівноважить неоковирну будівлю Укрсоцбанку. Поскільки стара забудова й так брутально порушена, то що там вже втрачати...




Іван Дівеєв - 22-3-2010 у 22:54

завісити пускові установки по боках якоюсь травою - і майже нормально :)

Ярема П. - 23-3-2010 у 02:41

А, власне до теми, побував я у Вроцлаві, мені заімпонувало, як органічно вбудували там будівлю банку в куті площі ринок і кілька кам’янець. Що скажете? (Для довідки - Вроцлав в 2 світову здався найпізніше після капітуляції, там добряче пошкодили місто гітлерівці і совєти, і ці сліди ще й досі видно - серед старої забудови раптом відкривається незабудована поляна на місці зруйнованого в війну будинку, або навпаки забудовано типовим сірим совковим будинком).


Павло Жежнич - 23-3-2010 у 09:31

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Ярема П.
А, власне до теми, побував я у Вроцлаві, мені заімпонувало, як органічно вбудували там будівлю банку в куті площі ринок і кілька кам’янець. Що скажете?

Органічно вбудовано, але не в повністю стару частину міста - на фото лише один старий будинок, решта ні.
А щодо пропозиції готелю на пл.Міцкевича, то це ще один маразм, який має підкреслити доцільність будівництва будівлі Укрсоцбанку. Якщо таке пройде, то це буде вагомий привід і надалі знущатися над центральною частиною міста, але вже у більших масштабах. Вільних ділянок ще трохи є, а якщо і їх не стане, то можна буде існуючі будинки валяти.