Форум Рідного Міста

До Львова приїде Андрухович

Катерина Слобода - 24-3-2010 у 17:49

16 квітня у Львівському міському палаці культури ім.Г.Хоткевича пройде концерт Юрія Андруховича з гуртом «Карбідо» у межах промоційного туру «Андрухович + Karbido: Цинамон з додатком «Індія» у підтримку нового альбому.
«Цинамон» — це друга частина триптиху «Самогон. Цинамон. Абсент» спільного проекту Андруховича та польського гурту «Карбідо». Автори альбому, що співпрацюють з 2005 року, натхнені позитивним сприйняттям дебютного «Самогону», цього разу звернулися до текстів Юрія Андруховича зі збірки «Екзотичні птахи і рослини», знаходячи для них цілком несподівану музичну формулу: витриману в конвенції electro-music суміш традиційного радіоспектаклю з енергетикою пост-року. Первісне виконання напрацювань до «Цинамону» відбулося під час 3-го Міжнародного фестивалю Бруно Шульца у Дрогобичі (травень 2008 р.). Саме творчості Шульца проект завдячує свою назву.
«Цинамон» являє собою цикл із 12 звукових картин. Музиканти звернулися до пост-рокових настроїв, поєднуючи noise, minimal чи ambient з енергетикою химерних балад, танґо і вальсів. Вони долучають відголосся старих катеринок, каруселей і грамофонів, занурюючи їх згодом у гітарний брязкіт і спотворюючи у трансових ритмах. Численні музичні нашарування підсилено вишуканою електронікою та психоакустичними експериментами.

Промоцій ний тур розпочнеться 14 квітня, проект «на живо» зможуть почути в Івано-Франківську, Львові, Вінниці, Одесі, Дніпропетровську, Києві.

Початок о 19.00. Вартість квитків: 25-35 грн. – попередній продаж, 40-50 грн. – в день концерту.
http://www.zaxid.net/newsua/2010/3/23/182824/