Форум Рідного Міста

Студенти закликають Януковича прийти на роботу у вишиванці

Соломія Федушко - 1-4-2010 у 20:59

Студенти Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича запропонували Президентові України Віктору ЯНУКОВИЧУ долучитися до студентської акції «День української сорочки», яка третій рік поспіль проводиться у Чернівцях, і в день проведення акції - 15 квітня – одягнути на роботу вишиванку.
http://unian.net/ukr/news/news-370313.html
Ось звернення до президента:
Цитата:
«Шановний пане Президенте! – йдеться у зверненні - ми, студенти запрошуємо Вас долучитися до нашої акції «День української сорочки», яка відбудеться 15 квітня. Акція проходитиме вже втретє, і, як засвідчує досвід, до неї щороку долучається все більше студентів, викладачів та звичайних мешканців Чернівців. Акція має культурно-просвітницький характер та покликана привернути увагу українців до їх національних надбань, зокрема до автентичної вишиванки, яка стає все популярнішою не тільки в Україні, а й за її межами».

Цікаво, чи пан Президент прислухається до студентів? ІМХО, якщо він це зробить просто для того, що виконати свій обов'язок, а не через патріотичне прагнення... це буде справжнє блюзнірство...