Форум Рідного Міста

Всеукраїнський турнір з більярду «Стальной шар»!

Олена Гребенюк - 13-4-2010 у 09:22

Завершився другий етап відкритого всеукраїнського турніру з більярду «Стальной шар», в якому взяли участь більше чотирьох десятків представників металоторгових організацій Харкова, Дніпропетровська, Києва, Запоріжжя та Нікополя. Організатором турніру виступило видавництво «Металліка», відбувся він у місті Дніпропетровськ за підтримки депутатського клубу «Парламент».
Турнір з більярду «Стальной шар» пройшов в межах «IX Всеукраїнської зустрічі металоторговців», котра була організована видавництвом «Металліка». «Зустрічі металоторговців» є довгостроковим проектом, головна мета якого - об'єднати металоторгові структури України, надати їм можливість в неформальній формі обговорити перспективи розвитку регіональної металоторгівлі і проблем, пов'язаних зі змінами кон'юнктури світового і внутрішнього ринків металу (у тому числі - подорожчання прокату).
Третій етап турніру «Сталева куля» пройде 21 травня 2010 року в місті Львові та збере металоторговців з Рівного, Луцька, Тернополя, Івано-Франківська, Ужгорода, Чернівців, Хмельницького і, звичайно ж, Львова. Запрошуємо взяти в ньому участь всіх зацікавлених осіб! На зустрічі Ви зможете зміцнити партнерські відносини та імідж компанії, знайти нових ділових партнерів і (само собою) чудово провести час за більярдним столом. Азарт і гарний настрій — гарантується. Детальніше — на сайті видавництва «Металліка» (http://www.metalika.ua) або за тел +38057 739-00-30 (запитувати Олену Гребенюк).

Олена Гребенюк - 9-6-2010 у 15:56

Вже відбулися у м. Львові всеукраїнські змагання з більярду «Стальной шар». Дебют виявився успішним: із здоровим драйвом, уболівальниками, масою позитивних переживань і, звичайно ж, незмінними неформальними зустрічами провідних фахівців металоторгової галузі (захід пройшов у межах щорічних «Зустрічей металоторговців», організатором яких виступає харківське видавництво «Металіка»).
Гра проходила за олімпійською системою – до двох поразок. Лідери турніру цілеспрямовано намагалися здобути перемогу і головний приз – фірмовий кий ручної роботи майстра Руденка. Подробиці про переможців та фото з міста події— на сайті видавництва «Металліка» (http://www.metalika.ua) або за тел +38057 739-00-30 (запитувати Олену Гребенюк).

Наступний етап турніру «Стальной шар» розпочнеться 9 вересня в Одесі. Вже чекаємо з нетерпінням!