Форум Рідного Міста

Журналісти вже вкрай знахабніли

Рост - 18-4-2010 у 01:28

З анекдот.ру:

Прогресс однако:
Раньше в И-нете обсуждали новости, услышанные по радио и телевидению.
А сейчас на радио и по телевидению цитируют новости найденные в И-нете.

Недавно в супермаркеті попала на очі газета Будексперт. Я купився на анонс статті про гідроізоляцію підвалів. Оскільки тема мене цікавить, купив газету. Вже потім, дома, відкривши саму статтю, виявив, що це купірований передрук матеріалів з одного російського сайту про будівництво власного будинку, який я вже досить ретельно переглянув. І навіть фотографія звідти.

Панове журналісти, професіонали ви наші від пера і паперу, ви вже зовсім сором втратили? Я плачу гроші за вашу газетку, це означає, що там повинен бути ексклюзивний матеріал, щоб заплачені гроші окупились, а не примітивний передрук з вільних і-нет сайтів! В інтернет я і без вашої допомоги потрапити здатен.

Горват Корнелія - 18-4-2010 у 06:56

:D Ото чомусь я давненько не купую газет....

Ігор Домін - 24-9-2010 у 22:13

а хіба раніше таких передруків не було, чи це заборонено? в і-неті новини найсвіжіші та найоперативніші, так навіщо вигадувати, якщо можна копіювати. але є якісь авторитетні видання, просто треба не попадатись на неякісний продукт. один ви вже знайшли;)

Vlad sirotenko - 17-10-2010 у 17:24

За 19 років Незалежності з-за постійної зміни влад-однодневок повністю змінився і журналістський корпус. В газетах залишились тільки ті, кому більше нікуди дітись. Більшість з них не вміютЬ. не знають, не можуть. От і передруковують інтернет.

Odarka - 17-10-2010 у 22:30

Я не знаю, як в інших містах, але у Львові журналісти максимально бездарні та ліниві. Даєш їм прес-реліз переписують слово в слово. Після якогось проекту годі дочекатися статтей. Жах. журнілстика помирає.

Ігор Домін - 26-12-2010 у 22:13

журналістика не помирає. активно працюють. але тільки коли платять. ніякої етики та моралі чи якихось принципів. хто платить - той замовляє. а технології в нас не гірші західних