Форум Рідного Міста

Львів відвідає В.Янукович

Соломія Федушко - 18-4-2010 у 22:29

Львів відвідає В.Янукович вперше в якості президента України і всього лиш на 3 години.
http://pravda.com.ua/news/2010/04/16/4941421/
Цитата:
Згідно з попередньою програмою, президент прибуде до Львова близько 11:00.
У програмі перебування - зустріч з адміністративним і партійним активом області, відвідування 8-го окремого полку аеромобільних військ, а також ознайомлення з підготовкою міжнародного аеропорту "Львів" до Євро-2012.
Приблизно о 14:00 Янукович вилетить до Києва.

І в цей же час відбудеться акція «Наступ Москви зупинити».
Цитата:
Головна вимога – відставка міністра освіти, українофоба Дмитра Табачника, а також «застереження» від спроб позбавити Степана Бандеру звання Героя України.

Початок акції об 11 годині, основні гасла – «Бандера – наш герой», «Табачника – геть з України», «Україні бути українською».

Нагадаємо, що в цей день Президент України Віктор Янукович приїздить до Львова, щоб представити нового голову Львівської ОДА.

«Завдання акції – показати Президенту Януковичу, що українці не будуть терпіти на посаді міністра освіти українофоба Дмитра Табачника. Якщо він не буде знятий з посади, акції протесту сколихнуть всю Україну», – зазначив народний депутат, член політради «Нашої України» Андрій Парубій.

«Також ми прагнемо застерегти Януковича від спроб позбавити Степана Бандеру звання Героя України, адже переконані, що для цього немає ні юридичних, ні моральних підстав», – додав Парубій.

«Нашоукраїнець» повідомив, що акція 19 квітня має попереджувальний характер. З 20 квітня студентські організації планують розпочати пікет Львівської обласної ради. «Акції протесту будуть йти, доки питання про статус Бандери не буде знято з порядку денного, і поки Табачник не буде відправлений у відставку», – наголосив Парубій.


Цікаво як президент відреагує на цю акцію? А ще більше мені цікава реакція наших львів'ян, чи підготовили вже яйця? ;) І кого саме Янукович представить нашим нового губернатором?

Іван Андрєєв - 18-4-2010 у 23:53

Поїздивши по країнах Європи зрозумів одну річ: чим вищій рівень життя в країні, тим менше зацікавленість політикою, особливо серед молоді.
Студентам раджу в тих акціях участі не брати, а бути на парах (11:00 у понеділок - це той час, коли йдуть заняття), бо кваліфіковані кадри завжди будуть потрібні та фінансово забезпечені, при будь-якій владі. Нехай клани воюють між собою без вас, ви (якщо хочете допомогти ненці-Україні) краще вивчіться, та станьте висококласними спеціалістами у своїй галузі. Країні потрібні спеціалісти, а мітингувальників у нас і так, як лайна (лишились у спадок від комуняк).

Роман Голощук - 19-4-2010 у 00:07

Робоча поїздка президента Віктора Януковича до Львівської області перенесена з понеділка на інший день.

Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна" з посиланням на прес-службу глави держави.

"Президент України прийняв рішення змінити свій робочий графік і переніс робочу поїздку у Львівську область на інший день. Про дату приїзду до Львівської області буде повідомлено додатково", - йдеться у повідомленні.

Як відомо, під час цієї поїздки Янукович мав представити нового керівника області.

Джерела "Української правди" повідомляли, що новим губернатором Львівщини може стати регіонал Василь Горбаль.

Джерело: http://www.pravda.com.ua/news/2010/04/18/4944500/

P.S. Налякався анонсованих акцій, чи що? :)

Ярема П. - 19-4-2010 у 00:19

Поживши в країнах Європи, зрозумів одну річ: чим вище життя в країні, тим менше зацікавленість політикою, і не тільки серед молоді. В принципі, зрозуміло, що якщо все добре, то кому потрібна політика? Однак Україна такого рівня не досягла, і все через ту ж таки політику. А сучасна історія країн Європи якраз і пройшла за активної підтримки студентів і молоді, оскільки ті ж таки студенти потім мали можливість пізніше насолоджуватися життям, яке самі собі створили. Так що все відносно. Було б розумніше, коли протест вручають представники студенства, а не навала студентів, які користуючись моментом, зрулює з пар під шумок мітингу.

Біда його знає, яка тактика доцільніше з президентом (хотів написати нашим, але стримався). Він зразу після мші в костелі в Кракові одночасно з Мєдвєдєвим попер до Львова, а Мєдвєдєв майже відразу поставив крапки над і http://www.vesti.ru/doc.html?id=353939.

Ярема П. - 19-4-2010 у 00:20

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Роман Голощук
Робоча поїздка президента Віктора Януковича до Львівської області перенесена з понеділка на інший день.

Джерело: http://www.pravda.com.ua/news/2010/04/18/4944500/

P.S. Налякався анонсованих акцій, чи що? :)


А куда ж він полетів????

Юрій Сєров - 19-4-2010 у 12:01

Таке враження, що він таки приїхав. Принаймні його кортеж з бусом гнали по Бандери.